از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕 چِقَد بَده خدايى كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى تيريپ خَلسه و كُمايى تو مَنى مَن شُمايى دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امیدوارم اره دوستم چندسالی اونجا بود خیلی تعریف میکرد یکی از دوست های چینشو آورده بود ایران انقد خوب ...
اره بابا،ما مشتریامون که نماینده حضوری هم داخل ایزان دارن،بیشتر از چین وسوئد هست،انقدر این چیتیا خوبن،اتفاقا اون ماه برام چای سبز اورده بود،چون اکثرا زبان اکی نیستن،من دیلماجشونم هستم یجورایی وبیشتر کلا با من حرف میزنن،اابته من باهاشون همون انگلیسی صحبت میکنم،چینی درحد چندتا کلمه روتین ازشون یاد گرفتم
ببین چین هم مثل بقیه کشورا بورسیه داره در دوره های مختلف، حتی دانش آموزی. باید بری سایتای مختلف سر بزنی بفهمی کدوم دانشگاه و رشته ای که میخوای داره. سایت ciphoenix.com قسمت آفر بورسیه ش، معمولا آفرهای مختلف دانشگاههای چین رو میزنه. اونجا نگاه کن و فرمشو پر کن بهت میگن. اسم سایتش ققنوس چین ایرانه
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕 چِقَد بَده خدايى كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى تيريپ خَلسه و كُمايى تو مَنى مَن شُمايى دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨