2777
2789
عنوان

دعوا با پرستار

111 بازدید | 15 پست

آزمایش خون بچمو نگرقت ساعت ۱۲ باید نمونه خون میگرفت برای چک سدیم خون بچم بحثمون شد نگرفت چطوری میتونم پیگیری کنم اینو؟؟؟ سدیم بچم باید حتما چک بشه

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو به سوپر وایزر بخش بگو یا سر پرستار

این‌موقع شب کجا میتونم‌پیدا کنم سرپرستار رو؟

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

ب سوپروایزر بگو

چرا نگرفت؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

برو به مسیول بخش بگو. بعدم چرا دعوا؟ زبون خوش همیشه چاره کاره

چه قسمتی از بیمارستان میشه مسئول بخش رو پیدا کرد اطلاعی داری؟

برا کسایی ک سوال دارن چرا دعوامون شده برای اینکه من رفتم‌چک‌کردم ببینم چرا داروی اضافه آوردن چون صبح دکتر گفته بود بچم تک دارو شده برا همین سوال برام پیش اومد رفتم پرسیدم خانم میگه تو فک میکنی همه چیو میدونی اومدی کاردکس چک‌میکنی در صورتی که کاردکس رو خودش نشونم داد و بچم تهوع داشت خواستم ببینم پنتو پرازولشو زدن یا نه 

چه قسمتی از بیمارستان میشه مسئول بخش رو پیدا کرد اطلاعی داری؟

برو ایستگاه پرستاری بگو مسیول شیفت کیه؟ محترمانه حرف بزن بگو سذدیم بچم ساعت دوازده باید چک میشد من یکم تندی کردم عذر میخام اگه میشه لطف کنید بیاین ازمایش بچه رو بگیرین اگه گوش نکردن برو نگهبانی بپرس دفتر پرستاری کجاست برو به سوپروایزر بگو