2777
2789

وقتیخانوادم فامیل دیدن شوهرم ازم حسابی نمیبره اونا هم منو نمیبینن جدیدا...شوهرم فقط تو تختخواب مسته بقیه جاها به یه ورش نیستم ی کار برخلاف میل آقا انجام بدم جلو کس وناکس خردم میکنع  برا بقیه مدام داره لیس میزنه مدام داره چاپلوسی میکنه زندگی این آدم خلاصه شده در مادر خواهرش مردم فامیل..پول میده بهشون تا راضی باشند وتاییدش کنه هرکاری ک از دستش بربیاد می‌کنه مدام خودشو دخالت میده تو کار و زندگی مردم از کار و زندگی خودش می نه بخاطر بقیه  ...شماجای من بودین چیکار میکردیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا برای بقیه خوب خرج میکنه؟قلقی چیزی نداره با زبون خام نمیشه؟

خانوادش ب بهانه های مختلف ازش میکنن بقیه هم همیشه دستشون جلو این درازه اره خوب خرج می‌کنه سخنش نیست پول بده بهشون...با زبون نه مادرش بعدازاینک این پولدار شد اینو ادب کرد ینی یجوریع ک همش مواظبه یهو گول زنشو نخوره برا خانوادش کم بذاره

خانوادش ب بهانه های مختلف ازش میکنن بقیه هم همیشه دستشون جلو این درازه اره خوب خرج می‌کنه سخنش نیست ...

چه شرایط سختی با مشاور ازدواج کن ولی فکر کنم بیشترین مشکلش اینه از مامانش حرف شنوی داره

خانوادش ب بهانه های مختلف ازش میکنن بقیه هم همیشه دستشون جلو این درازه اره خوب خرج می‌کنه سخنش نیست ...

ما خودمون ی شرایط مالی برامون پیش امده بود 3 ماه بود نتونستیم گوشت قرمز بگیریم

بعد مامانش ب شوهرم میکفت کمخون شدم برام ی  گوسفند بگیر 

حالا پدر شوهرم ک خودش بازنشستگی میگیره 3 تا خواهر شوهر شاغل و برادر شوهرم  هم شاغل مجرد

بعد انتظار داره شوهر من بره برا اونا خرج کنه...  حالا میدونن شرایط مالی مون اصلا خوب هم نیست

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......