از نوع کامنتای بعضیا ادم میفهمه که چقد ادما حسود شدن وفقط دنبال حاشیه وتخریب هستن عزیزان خدا ب وسعت دل ادما نگاه میکنه وبه تلاش وهمت وارادشون چ نظامی چ سپاهی چ شرکتی چ کارمند بانک وچ کارگری هرکسی اندازه تلاشی که کرده سهمشو میبره خیلیاتون اطلاع از هیچی ندارید فقط از روظاهر قضاوت میکنید ویه چیزی شنیدین ولی اونی که تواون موقعیت خودش خوب میدونه که چ زحمتی کشیده تابه جایی که حقشه رسیده حالا اون یک درصدی هم که باپارتی یاهرچیزی خودشون جا کردن اون بحثش جداست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مسخره ترین حرف ممکن که تو این تاپیک زده شد اینه که زحمت کشیده به این درآمد رسیده درس خونده به این درآمد رسیده تو همه جای دنیا کارگر فنی جز بالاترین درامدهاس اینجا کارمند و مدیر که هیچ کار تولیدی خاصی نمیکنه بالاترین درآمد رو داره ...نزنید تو رو خدا این حرف رو ...مگه بقیه درس نخوندن بقیه زحمت نکشیدن...اون چیزی که ما رو به اینجا رسوندی نابرابری و ناعدالتی اجتماعیه ...اگر این کشور ، کشور زحمت کش و درس خون و نخبه بود و سر جاشون بودن این همه آدم مهاجرت نمیکرد
اگر هر کسی درآمد بعضی افراد این تاپیک رو ندارن شما بی عرضه نیستین تنبل نیستید زحمت کشید نگذارید حس بد بهتون بدن بد روزگار ناعدالتی اجتماعی فساد گسترده اداری سومدیریت کشور رو و همه ما رو به اینجا رسونده