2777
2789
عنوان

باورتون میشه نه میلیون صد رفتین هایپر مارکت فقط چرت پرت خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 141 پست

از نوع کامنتای بعضیا ادم میفهمه که چقد ادما حسود شدن وفقط دنبال حاشیه وتخریب هستن عزیزان خدا ب وسعت دل ادما نگاه میکنه وبه تلاش وهمت وارادشون چ نظامی چ سپاهی چ شرکتی چ کارمند بانک وچ کارگری هرکسی اندازه تلاشی که کرده سهمشو میبره خیلیاتون اطلاع از هیچی ندارید فقط از روظاهر قضاوت میکنید ویه چیزی شنیدین ولی اونی که تواون موقعیت خودش خوب میدونه که چ زحمتی کشیده تابه جایی که حقشه رسیده حالا اون یک درصدی هم که باپارتی یاهرچیزی خودشون جا کردن اون بحثش جداست 

اوهوم گلم باعث افتخار هستش باهاتون دوست بشم.هدف منم از گفتن اینا همین بودش که سبک زندگی سالم یاد هم ...

عزیزم من ندونستم چجوری درخواست دوستی بدم.اگه میتونی درخواست بده.البته بازم میگم اگه دوست داری.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درامد ندارم خودم شاغل نیستم دوتا بچه کوچیک دارمبله ایرانیممستاجریم شوهرمم کارگره نمیرسونیم خیلی سختی ...

عزیز دلم من فاصلم باهات زیاده .کفش هم میتونستم بخرم واست.ولی نمیتونم برسونم دستت.به خیره ها و مساجد سر بزن.اونجا خیلی کمک میکنن

من شوهرم مغازه داره. یعنی هر روز حرفش اینه مردم گناه دارن. به پلاستیک وسایل برمیدارن میشه یک تومن. ب ...

دیروز منم همینکارو کردم گفتم دویاره حساب کن 🥲😅

آخه دوتا پلاستیک کوچیک ستا موز چند تا گوحه و کاهو و ۶ تا شلغم شد سیصد و خورده ای تعجب کردم 

دیروز منم همینکارو کردم گفتم دویاره حساب کن 🥲😅آخه دوتا پلاستیک کوچیک ستا موز چند تا گوحه و کاهو و ...

عزیزم😅😅

من خودم لیست میدم شوهرم میاره، یکی یکی حساب میکنم ببینم خرجمون چقدره. اصلا قیمتا رو میگه هنگ میکنم

عزیزم😅😅من خودم لیست میدم شوهرم میاره، یکی یکی حساب میکنم ببینم خرجمون چقدره. اصلا قیمتا رو میگه هن ...

تو این اوضاع خوبه من مرد نیستم وگرنه همه گشنه میموندن😂😂😂

مردا خیلی دل گنده ان میرن خرید من اعصابم نمیکشه واقعا

فاکتور خرید با وسایل که خریدین چک کنین برای من بارها پیش اومده تو فاکتور ۴ تا کره زده ولی ۲ تا گذاشت ...

این را تو کوروش زیاد دیدم یکی خریدیم دو تا زده قیمتی که بالا جنس زده با فاکتور یکی نیست

مسخره ترین حرف ممکن که تو این تاپیک زده شد اینه که زحمت کشیده به این درآمد رسیده درس خونده به این درآمد رسیده تو همه جای دنیا کارگر فنی جز بالاترین درامدهاس اینجا کارمند و مدیر که هیچ کار تولیدی خاصی نمیکنه بالاترین درآمد رو داره ...نزنید تو رو خدا این حرف رو ...مگه بقیه درس نخوندن بقیه زحمت نکشیدن...اون چیزی که ما رو به اینجا رسوندی نابرابری و ناعدالتی اجتماعیه ...اگر این کشور ، کشور زحمت کش و درس خون و نخبه بود  و سر جاشون بودن این همه آدم مهاجرت نمی‌کرد 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

اگر هر کسی درآمد بعضی افراد این تاپیک رو ندارن شما بی عرضه نیستین تنبل نیستید زحمت کشید نگذارید حس بد بهتون بدن بد روزگار ناعدالتی اجتماعی فساد گسترده اداری سومدیریت کشور رو و همه ما رو به اینجا رسونده

امید آخرین چیزیست که میمیرد
مسخره ترین حرف ممکن که تو این تاپیک زده شد اینه که زحمت کشیده به این درآمد رسیده درس خونده به این در ...

حرف الکی

الان مدیر اپل حقوقش کمتر از کارگر فنی هست؟

هیچوقت آدمی که تلاش کرده و درس خونده با آدمی که تنبلی کرده یکی نیست