2777
2789

اره بعد ها کیهانی واقعا وجود

داره چند وقت پیش هم یه هوا پیمایی که حودا ۱۰ سال گمشده بود پیدا شد همه سرنشین هاشون هم زنده سالم بودن بعد از خلبانش پرسیدن میدونی چند وقته تو هواپیمایی گفت کلا دو سه ساعت.

اینا تو بعد کیهانی رفته بودن زمانش با زمین فرق داشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموم و مادر بزرگم توی ساختمان زندگی میکنند مامان جونم می‌گفت یه شب که خانواده عمو و خود عمو رفته بودن مسافرت از بالا صدای جیغ میومد رفتم بالا هیچی خبری نبود به محض اینکه رفتم تو اتاق بچها از آشپزخونه صدای جابه جایی ظرف اومد 

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

⧪ سوال↫

موجودات ماورایی از چه راهی وارد زندگی آدم میشن چون مثل اینکه پیش دعانویس رفتن یکی از راهها هستش؟ 🤔

✔ پاسخ↞

اجنه کافر و شیاطین از اشتباهات ما وارد میشن، همون دستورالعمل هایی که سبک زندگی اسلامی گفته و متأسفانه دقت نداریم و کمتر هم گفته میشه که به برخی اشاره می کنیم :

سوگند دروغ

تتــو روی بدن

دور زدن گِرد گور

وجود تار عنکبـوت

خوابیدن روی شکم

حمام رفتن در شب

برهنه خواندن قرآن

حوله آلوده به چربی

توجه به حضور اجنه

ناخن گرفتن در شب

ادرار کردن در حمام

پوشیدن حریر خالص

جمع کردن نان خشک

ادرار کردن زیر درخت

نگهداری سگ در منزل

روشن کردن عود، شمع

گناه و مشاجره در منزل

مکان نامرتب و مخروبه

ادرار کردن در آب جاری

نگهداری کتاب طلسمات

غذاخوردن در دستشویی

پخش آهنگ های فساد زا

راه رفتن با یک لنگه کفش

صحبت کردن در دستشویی

به دست کردن انگشتر آهن

عدم غبار روبی و جارو زدن

انباشت اثاثیه و وسایل خراب

نوشیدن در ظرف طلا و نقره

نداشتن لُنگ (شُرت) در حمام

ماندن ظروف نشسته در شب

وجود هر نوع نجاست در منزل

خوردن یا بودن شراب در منزل

استفاده از تُشک ابریشم خالص

مراجعه به  گیر و دعانویس

گشت و گزار در شب در طبیعت

نصب تابلو ها و تصاویر ترسناک

انجام انواع فال: تاروت، قهوه و...

نگفتن ﷽ در هنگام درآوردن لباس

ارتفاع سقف خانه بیشتر از ۳.۲۱ متر

همبستر شدن در شب اول، وسط و آخر ماه

وجود هر نوع مسجمه : صورت انسان و...

سرکتاب و کهانت و غیب گویی و آینده بینی

تاریک بودن منزل هنگام اذان مغرب و بعد آن

انجام دعانویسی انواع طلسمات و احضارات...

ریختن آب جوش یا آب قرانی بدون گفتن ﷽

وجود آینه های قدیمی بالای ده سال (باید پشت آن با ماژیک آیت الکرسی را تا فیها خالدون نوشت و سطح آن با سرکه تمیز کرد تا در صورتی که دروازه ورود به دنیای انسانی شده، بسته گردد)

افراد با طبع بدنی خیلی سرد (این افراد معمولاً راحت درگیر مشکلات ماورائی میشن، بهتره به خوردن سیر، خرما و عسل، میخک، زنجبیل، گردو و گرمیجات مداومت داشته باشند) و...

⧪ سوال↫موجودات ماورایی از چه راهی وارد زندگی آدم میشن چون مثل اینکه پیش دعانویس رفتن یکی از راهها هس ...

اینا موارد خیلی قدیما مطرح شده و من بعصیاش رو یادمه بزرگترا میگفتن. 

اما چقد تابلو آهنگ و تاتو و اینا رو بهش بعدا اضافه کردن. 

یادش رفته ناخن کاشت رو بنویسه😅

این ماه دی قمر در عقرب گذشته اگه پریود نیستی میتونی بخونیتوکل کن بخدا. درسته نمازخونه نیستی انشالله ...

سلام دوست عزیز من رو هم راهنمایی کنید ما در زمینی با یک نفر شریک هستیم قرار بود زمین رو آباد کنیم که انجام شد ولی ایشون سهم خودش رو نمی ده و هر روز ارزش ریال داره میاد پایین به نظرت ایشون دشمن محسوب میشه؟

ببین ی سوال اگ اسم نبریم و بگیم خدایا فقط از ما دورشون کن بدون هیچ بدی خواستن مشکلی براشون پیش نمیاد ...

اره عزیزم ب همون نیت بخون،بگو فقط دفع بشن ازت دور بشن و دیگه یادت نکنن، بدون اینکه آسیبی بهشون برسه،فقط درگیر خودشون باشن، شما بهر نیتی میخای بخون همونجور اتفاق میفته، حتی اگه ب نیت شفای بیماری لاعلاج مثه سرطان بخونی هم طرف شفا پیدا میکنه.. انشالله موفق باشی گلم قربون قلب مهربونت، برا منم دعاکن اون وسطا خدا مشکلاتمو حل کنه شوهرم سر براه شه دوستای خیانتکارو مشروبخوارشو بذاره کنار ،و ب من محبت کنه،برام خیییییلی دعاکن،خیلی حال دلم بده،شاید بازبون شما خدا کمکم کرد

من هیچوقت نجس نمیخوابم ولی یادم نیست پریود بودم یا نه برای سه سال پیشه

مثلا توی زمان زایمان ک زن ۴۰روز ناپاکه ،اون موجودات زیاد دورو بر زن زائو میگردن، حتی جای ما میگن زن زائو تنها نخوابه ک خطرناکه اونا میان سراغش