2777
2789
نمی‌دونم چرا اینقدر تو مسئله شغلیم بد میارم هر امتحانی میدم با نمره علنی بالا قبول میشم ولی در نهایت ...

منم همینم‌دقیقا

تحقیق‌کردم میگن‌موجودات منفی گره میندازن یا داشتن چشم زخم یا خدای نکرده سحر و جادو

تنها راهش توسل به قران و دعا خوندنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ندیدم ولی میگن ۵ درصد دریاها و اقیانوس ها کشف شده یعنی فکرشو بکن اون زیر دریاها ی دنیایی هس با مو ...

قرآن اومده که نمیتونین زیر دریا کشف کنید

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
منو شما هیچ وقت همو نمی‌بینیم و اگه این حرفو میزنم نه تعریف از خوده نه هیچیققط میخوام عمق حرفو بفهمی ...

مثل خودمی منم دارم تغییر می کنم که باهمه یکسان برخورد نکنم باکسایی که بدهستند سنجیده رفتار کنم با خوب ها باید خوب بود وقدر دانست

نه عزیزم اصلا مذهبی نیستمولی باید بگم هیچ دعای قرآنی وجود نداره و همشون از اجنه کمک میگیرنو بله متاس ...

سلام درسته حرفاتون من خودم شاگردکلاسهای خاص بودم وبعدش حتی ارتعاشات زیادی دریافت کردم و نتیجه ش شدیه موکل که واقعا برام دیددرهرنوعی روراحت کردامااگربخوام بگم بهم اسکیزوفرنی میگن وترجیحم اینه اگرخطری روحی کنم ب عزیزانم میگم حس هام بی تاثیر نیست فوت عزیزانم روازقبل دیدم وخوابهای صادقه زیاد میبینم حرز های امام جوادوابودجاعه رو استفاده میکنم و اینکه آسیب مغزی زیادبه آدم واردمیشه .امااگربخوام حقیقت روبگم چیزهایی وجود داره که بادیدنش چندقسمت مغزت ناخودآگاه بی حس میشه....ترجیح من اینه ببین و تجربه کن امانه به هر قیمتی و اینکه اگر به کسی بگی دیوانه خطاب میشی،همین

ی بار توی بیمارستان نفسم گرفت نمی‌تونستم نفس بکشم رفتم کنار در هی در زدم میگفتم مادر منو نجات بده ال ...

کف دستات کبودهمبود؟رشدموهات وریزشش چجوربود؟موقع آب خوردن چه حسی داشتی؟وقتی غذایی رومیدیدی حس بدی نمیگرفتی؟

آخه یجوریه باشه کلی میگم من اون موقع بچه شیر میدادم تو اتاق با بچه بودم شوهرم تو هال میخابید من خواب ...

منم توخونه پدرشوهرم دیدم هیبت سیاه جن کافرهست من نمازاوب وقت دریت وقت اذان بودخواستم بخونم دیدم سیاه قدبلندایستاده روپله هاداره به اتاق دخترم که خوابوندم نگاه میکنه من برگشتم نمازموخوندم بعددیدم رفته پایین میخوادوارداتاق پدرشوهرم بشه که نتونست توراهروچندقدم رفت جلوغیب شد

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

آخه یجوریه باشه کلی میگم من اون موقع بچه شیر میدادم تو اتاق با بچه بودم شوهرم تو هال میخابید من خواب ...

اینجایه کاربربودتوخونه اوناهم جن کافربودجنگیراورده بودفهمیده بودجنه کافره وزنوبچه هم داره وازنورنمازاینااذیت میشه این خانومم نمازشوتعطیل کرده بودمه مباداجنه به پسرش اسیب بزنه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

⛔️⛔️⛔️🚫هزار تا شاکی از شهر های مختلف دارن⛔️⛔️⛔️

✅️کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

⛔️⛔️⛔️🚫هزار تا شاکی از شهر های مختلف دارن⛔️⛔️⛔️

✅️✅️اگه شما هم شاکی هستید پیام بدید تا راهکار بدم✅️✅️✅️اگه شما هم شاکی هستید پیام بدید تا راهکار بدم✅️✅️

من تو اینستایک پیجی دارم تمام سوالاتتون رومیگیرید

این انرژی و...هم درسوره ی دخان حرف زده شده

پیجیم که دارم khodagahanهستش بریدببینید برای روشنگری تون عالیه

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤