2777
2789
پری دریایی که هست در واقعیت و مشهودهاما اینکه میگی کاملا موافقمکی میتونه کف دریا رو کشف کنهحتی نظریه ...

فکر کن این چیزایی که فقط انسان کشف کرده انقدر بزرگه که کره زمین مثل یه دونه شن توی ساحل هست یه دونه شن حالا ببین کل جهان هستی چقدر بزرگه و اصلا منطقی نیست بگیم ما توی این دونه شن تنها هستیم و خاصیم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

اگه تو یه خونه باشی که اتفاقای خاص توش بیوفته بهش عادت میکنی ولی وقتی بری از اون خونه میفهمی چقدر دا ...

میدونستی این فرد قد بلند رو خیلی ها دیدن؟

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
اینا همش نشونه بلاتکلیفی هستاگر در توانته و میتونی برو حستو به کراشت بگو اوکی میشی احتمالا تو قضیه ک ...

ببخشید عزیزم.من نمیتونم اینجا خوابمو بگم.درخواست میدم لطفا قبول کنید توی پی وی بهتون بگم

کاربری سال ۹۶ هستم.

برادرم تقریبا ۱۲ سالش بوده با مادرم زیر بادام صحرایی بودن برادرم پشت سر مامانم نشسته بوده یه دره بوده اونجا 

بعد مادرم میگه یه صدا خر خر شنیدم چرخیده دیده داداشم دهنش بازه هیچی نمیتونه بگه چشماش گرد شده پرت هم شده بوده اونطرف بعد مادرم بسم الله میگه میبینه داداشم سریع بلند شد و گریه گفته زود بریم بعد میگه پرسیدم چی شده گفته دوتا خانم داشتن میومدن موهاشون کوتاه بود بدون روسری تا خواستم ازت بپرسم اینا کین گلومو گرفتن 

به عنوان کسی ک شرایط کاملا مشابه ط رو داشته میگم ک روح خودتو بخاطر اون ها الوده نکنه فقط دور شو برو ...

بله عزیزم 

شما درست میگی

حتما همین کار رو میکنم بجای تخریب کردن خودم