2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز من رو هم راهنمایی کنید ما در زمینی با یک نفر شریک هستیم قرار بود زمین رو آباد کنیم که ...

عزیزدلم حتما نباید ب نیت دشمن خونده بشه، ب نیت حاجات مهم هم بخون،سریع حاجت میده،برای شفای هرنوع بیماری بخون،حتی سرطان رو هم شفا داده،،

آخه این دعاها زیارت عاشورا و علقمه و معراج انقد معجزه میکنه ک حدنداره، حتی میگن حق مظلوم روهم میگیره و هرکی خونده جواب داده، شما ب نیت خودت هرچی هست بخون،اگه حق باهاته جواب میگیری، بگو مثلا خدایا ب حقمون برسیم،یا هر حاجت دیگه ک داری

لطفا خوندی برامنم دعاکن،

منم خدا بخواد امروز شرو کردم بخونم اگه خدا توفیق بده.ببینم چی میشه.اخه خیییلی ها منو اذیت میکنن شوهرمم باز بخاطر اونا بجون من میفته، هزارتا مشکل دارم ک نمیدونم کدومو بگم.

من ندیدم ولی میگن ۵ درصد دریاها و اقیانوس ها کشف شده یعنی فکرشو بکن اون زیر دریاها ی دنیایی هس با مو ...

من همیشه برام سواله وقتی کسی زیر دریایی رو ندیده چطور میدونه ۹۵ درصد رو ندیدیم ما .

اصولا آدم میتونه رو چیزی درصد بزاره که از ۱۰۰ درصدش اطلاع داشته باشه.

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

زمین بارها و بارها ریست شده آدمهایی بودن قبل از ما که خیلی پیشرفته تر از ما بودن از بین رفتن،محل سکونت اصلی انسانها مریخه چون جاذبه مریخ به اندازه چهل درصد از جاذبه زمینه که مناسب آناتومی بدن انسانه،دیدین حیوانات وقتی بچه میارن نوزادشون خود به خود بلند میشه راه میره؟ولی نوزاد انسان باید آموزش ببینه،زمین مال اوناس شرایطشم مناسب با بدن اوناس نه ما،میشه گفت مریخ همون بهشتی بود که ما ازش رانده شدیم و تبعید شدیم به زمین واسه همینم کلی مشکلات داریم 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
⧪ سوال↫موجودات ماورایی از چه راهی وارد زندگی آدم میشن چون مثل اینکه پیش دعانویس رفتن یکی از راهها هس ...

عروسک بچه ها هم بعصیها میگن مثل مجسمه مشکل داره 

شما چیزی فهمیدین؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من همیشه برام سواله وقتی کسی زیر دریایی رو ندیده چطور میدونه ۹۵ درصد رو ندیدیم ما .اصولا آدم میتونه ...

چون اندازه دریاهارو محاسبه کردن و میدونن ب چقد دسترسی پیدا کردن و چقد دیگه مونده و نتونستن بهش برسن، میانگین میزنن دیگه خوشگلم، ریاضیدان ها بلدن ما علمش رو نداریم

الان آسمان ها هم همونجوره ما هیچی ازش نمیدونیم چون ناشناخته اس 

زمین بارها و بارها ریست شده آدمهایی بودن قبل از ما که خیلی پیشرفته تر از ما بودن از بین رفتن،محل سکو ...

جالبن این حرفا 

اما اگر قران منبع  ما باشه خدا میگه زمین رو برا شما گسترانید و محیا کردیم و خوردنی و اشامیدنی و همسرانی از جنس خودتون قرار دادیم 

یا جایی میگه در ۶ روز زمین رو براتون افریدیم 

پس تقدیر این بوده روی زمین باشیم 

اینکه بعدا کجا میریم و بهشت معنویه و چطور میبینیم نمیدونم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
زمین بارها و بارها ریست شده آدمهایی بودن قبل از ما که خیلی پیشرفته تر از ما بودن از بین رفتن،محل سکو ...

اره میگن ی دختر از داخل ی کوه پیداکردن ک جنازه اش مثه زیبای خفته داخل یه محلول بوده ک جنازه تر و تازه مونده بوده،محلول رو بردن آزمایش گاه ولی هیچی از تجهیزاتش رو کشف نکردن و فهمیدن یا از آینده اومده یا از یک سرزمین دیگه، و وقتی جنازه رو میاوردن بیرون سیاه می‌شده و وقتی داخل اون مایع محلول میبردن تازه و زیبا میشده،

معلومه کسی اون دختر رو اونجا گذاشته،حالا از کجا اومده خدامیدونه،و تخمین زدن عمر اون دختر ب هزاران سال قبل از یخبندان میرسه...

تو گوگل سرچ کنین احتمالا مطلبش بالا بیاد

منم تو یه کانال خوندم

جالبن این حرفا اما اگر قران منبع ما باشه خدا میگه زمین رو برا شما گسترانید و محیا کردیم و خوردنی و ...

مگه تو قرآن نگفته از بهشت رانده شدن آدم و هوا؟؟پس ب زبان ساده اون زمان سخن گفته تا مردم درک کنن،مثلا نگفته از یه سیاره دیگه اومدین،

و اینکه علم ثابت کرده ما مال کره زمین نیستیم و از جایی اخراج شدیم و اومدیم زمین چون شرایط زمین با بدن ما سازگارنیس و عمر انسانها خیلی کمه،مثلا بعضی گیاهان عمرطولانی دارن،و اجنه هم عمرطولانی دارن رو کره زمین.پس خونه اونا کره زمینه.ن ما

مگه تو قرآن نگفته از بهشت رانده شدن آدم و هوا؟؟پس ب زبان ساده اون زمان سخن گفته تا مردم درک کنن،مثلا ...

اگر این باشه که میفرمایید همین مریخ کنونی قطعا نیست و چیزی هست که ما نمیبینیم 

یه چیز روحانی نه شرایط طاهری و دید کنونی مریخ 

اگر این باشه که میفرمایید همین مریخ کنونی قطعا نیست و چیزی هست که ما نمیبینیم یه چیز روحانی نه شرایط ...

ن من مریخ رو نمیگم،ولی میگم ما از زمین نیستیم از یه سیاره دیگه هستیم

علم هم اثباتش کرده گلم

عروسک بچه ها هم بعصیها میگن مثل مجسمه مشکل داره شما چیزی فهمیدین؟

میگن که عروسک داشتن و همینطور خرید و فروش عروسک خیلی خوب نیست چون یه جسم خالیه که روح می تونه توش نفوذ کنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک