2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 184 پست
وای اصلا بحث سوزوندن نیس !سبزی قرمه باید در حد یک الی دوساعت با حرارت خیلی خیلیییی کم سرخ بشه جسارت ...

روش سرخ کردن سبزی دقیقا همینه هم سرخ بشه هم تلخ نشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قورمه سبزی که خاصه تو فامیلمون و هرکی میخوره میپرسه چجوری درستش کردی تو سبزیش اسفناج اصلا نباید زد ر ...

چوچاق راحت پیدا میشه؟ یا باید از شمال تهیه کرد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قرمه سبزی های خودم چشمو ابرو مشکی میشن، ولی تلخخخخخخخن

ببین شاید شعله گازت زیاده،خیلی خیلی کم بایدباشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
لوبیا رو میخیسونم از قبل و بیست دقیقه میجوشونمو آبشو دور میریزم گوشت تازه و سبزی تازه ایی که خوب سر ...

همین نا محسوسا مهمن که بعضیا صداشو درنمیارن در به درا  میخوان رازشون لو نره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ابتدا پیاز داغ کرده گوشت کامل یخش باز شده باشه،سرتفت میدی رنگ گوشت برگشت در قابمله میذاری با حرارت کمممم خودش آب میندازه. لوبیا چیتی جداگانه که از شب قبل خیس خورده میپزی . سبزی رو اول میذاری بخارپز بشه تا ابش کشیده بشه بعد با روغن قشنگ سرخش میکنی هر چی تیره تر خوش رنگ تر، حالا سبزی و لوبیا به گوشتت اضافه میکنی اب جوش دو لیوان میریزی و زیرشو کم میکنی وای تا ظهر هم جا میوفته 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز