2777
2789

سلام،امشب یکدفعه چنتا مهمون ریختن سرم برای شام(ده نفر )،منم بچه ام حدود ۴ سالشه ی کم بازیگوشه مخصوصا وقتی روزا نخوابه شب بدقلق میشه و هم خودش و هم مارو اذیت می‌کنه الکی بهونه میگیره بعد باردار هستم و فشارم بالاس(برنامه ریزی نداشتیم و خدا خواسته بود)بچه ی مهمونم حدود نه سالشه و اونم بازیگوشه یعنی سر بسر بچه ام میزاشت بچه هم از خداش بود و هی بدو بدو میکرد هی چی پرت میکرد مهمون هایی که داشتم ملاحظه بچه مهمونم میکردن و به بچه ی من چی میگفتن حرفایی بد میزدن که خیلی من ناراحت میشدم کمرم درد میکرد خیلی فشار بهم بود شوهرم داشت کباب براشون درس میکرد و هی اینا سر من از میزدن در نهایت بچه ام رو تو آشپزخونه زدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این بلا سرمنم اومده وفهمیدم هیچ کسی ارزش حتی چپ نگاه کردن من ب بچم رونداره ولی حیف

این بله حرفتون درسته، شوهرم میگه بچه ی خودت رو زدی باسن همسایه بسوزه

ولی می‌دونم نباید این کارو میکردم ولی کردم خیلی سنگدل شدم.الان نشستم نوشتم چی‌شده تصمیم گرفتم با کسایی که با اعصاب بازی می‌کنند قطع رابطه کنم 

این بله حرفتون درسته، شوهرم میگه بچه ی خودت رو زدی باسن همسایه بسوزهولی می‌دونم نباید این کارو میکرد ...

پیش میاد گلم 

مامان منم زورش میومد همین کارو میکرد 

کاش میگفتی بچه شما بزرگه باید بشینه

این بله حرفتون درسته، شوهرم میگه بچه ی خودت رو زدی باسن همسایه بسوزهولی می‌دونم نباید این کارو میکرد ...

وااا چه ربطی به بقیه داره ، انگار اونا اومدن زدن 

شما باید خودت بتونی کنترل خشم داشته باشی نمیزدی بچه رو 

خونه خودت بود همه چی مال خودت بود بچه خودت بود نگران چی بودی که کتکش زدی !! 

در ضمن در آینده تو دنیا به حدی مشکلات و اعصاب خورد کنی و چالش هست که نگو تو باز رو بچه خالی کنی و دیگران مقصر باشن؟

به هردو بچه تذکر میدادی یکسان ناراحتم میشدن مهمونا ب جهنم وقتی بچه هاشون رو جمع نمیکننالان حسرت و سر ...

وقتی دیدم به بچه ام چی میگن منم جوابشون رو دادم و یا لااقل فک میکنم جوابشون رو‌ دادم چون خیلی بی دست و پامو هستم،ولی خیلی بهم سخت گذشتم حس فشار شدید عصبی حس خیلی بدی بود جالبه بدون دعوت برای شام اومده بودن توقع همه چی هم داشتن خیل بد بود

چقدر بی ملاحضه بودن 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖