2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 189 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی راز خوشمزگیش خوب سرخ شدنه سبزیشه؟

دقیقا،سبزی خوب سرخ بشه وباشعله کم تایم زیادبپزه عالی میشه،ماخوزستانی هستیم وترکیب سبزیمون نسبت به شهرهای دیگه متفاوته

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
فامیل ما لوبیا چیتی می‌ریزه تو قورمه و یک قاشق رب به پیاز داعش اضافه می‌کنه خیلی خوشمزه میشه🥲

به نظر خودم هم اینایی که رب گوجه میریزن قرمه هاشون خیلی خوشمزه میشه ولی قرمه سبزی خورای واقعی ظاهرا به رب گوجه اعتقادی ندارن! من قرمه خور محسوب نمیشم برای همینم سلیقه خودمو مد نظر قرار نمیدم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پیاز نگینی خورد میکنم و تفت میدم سبک ک شد زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و بعد گوشت هام ک از قبل تیم ساعتی گذاشتم تو آب میریزم یکم تفت میدم چند دقیقه بعد لوبیا که از قبل خیس خورده میریرم چو همه مواد تفت میدم  و در نهایت سبزی قورمه و یک قاشق رب و آب جوش می‌زارم بپزه نمک هم نمیریزم تا آخرش که گوشت هام سفت نشه یکم که نیم پز شد لیمو عمانی هامو میندازم تو آب سر گاز ده دقیقه میجوشه تلخیش درمیاد و میندازن تو قورمه سبزی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
منم از همونام😁سلزی رو خودم پاک میکنم و خرد و سرخ میکنم اسفناج اصلا نمیزنم ولی پیازچه زیاد میزنمسبزی ...

ترکیب سبزی رو کامل میگی کدبانو جان؟ نسبتهاشون رو هم بگو،مثلا توی یک کیلو سبزی قرمه از هرکدوم چقدره؟

لیمو و آبغوره چقدر میریزی؟ پیازت چقدره؟

ببخشیدااااااا  

قورمه سبزی که خاصه تو فامیلمون و هرکی میخوره میپرسه چجوری درستش کردی 

تو سبزیش اسفناج اصلا نباید زد 

ریحان و شنبلیله و گشنیز و جعفری و تره 

و همینطور یه سبزی معروف شمال به اسم چوچاق 

که البته باید خوب سرخ بشه 

و استفاده از عصاره ی مرغ الیت 

من فقط یه نکته در مورد قورمه سبزی جا افتاده بگم بهتون از اول پخت چند لیتر اب نریزید تا بپزه و جا بیف ...

یعنی کم کم بریزیم که یهو پر آب نشه؟ یا کلا کم کم ریختن بهتره حتی اگر مقدار آبش یکی باشه؟

عزیزم من سبزیم رو از جای خاص میگیرم خودش اندازه ها رو میدونه ولی شنبلیله خشک و پودر رازیانه از باید ...

ترشیش چقدره عزیزم؟ بعضیا میگن خوشمزگیه قرمه به ترش بودنشه!

سبزیش خیلی مهمه، اصلا نمیدونی دقیقا ترکیبش چجوریه؟