2777
2789
مثل یانگوم از چه لحاظ از این که محوریت سریال شخصیت قهرمان زنه یا صرفا سریال تاریخی؟اینا خیلییی قشنگن ...

وای ملکه هفت روزه جدهاناررر

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ملکه هفت روزه جدهاناررر

😭😭😭🤣🤣🤣🤣تو اعلانا میبینمت میگرخم

دیدی ملکه هفت روزه؟

خیلی قشنگ بود خیلیییییییی ولی پایان بندیشو اصلا دوست نداشتم حقیقتا🥲🗿

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

😭😭😭🤣🤣🤣🤣تو اعلانا میبینمت میگرخمدیدی ملکه هفت روزه؟خیلی قشنگ بود خیلیییییییی ولی پایان بندیشو ...

😂😂😂😂فتنه ام دیگه😏

اره عاشقشم اخرش رو تر زدن😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

چطوریه سایمدانگ قشنگه؟

اره قشنگه قضیه یه دختر اشراف زادست که قرار بوده با ولیهد ازدواج کنه سر یه قضیه ای ای پادشاه دستور دادتا صبح نشده باید دختره با یکی دیگ ازدواج کنه  خانوادشم اینو میدن به یه الاف اشراف زاده

بعدش نشون میده چجوری این شوهزه پولا رو خونه رو به باد میده و بعدش سایمدانگ میشه نقش اصلی که خانوادشو از فقر و فلاکت نجات بده

.

😂😂😂😂فتنه ام دیگه😏اره عاشقشم اخرش رو تر زدن😐

نو یو ار مای لااااو😔🥲🩷😂

دقیقااااااا یعنی یادم نمیاد سر سریال دیگه ای اینقدر حرص بخورم دوست داشتم برم گردن ملکه هه رو بزنم🤡😂با این حال نمیدونم چرا هنوزم پیشنهادش میکنم🗿🤣

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

نو یو ار مای لااااو😔🥲🩷😂دقیقااااااا یعنی یادم نمیاد سر سریال دیگه ای اینقدر حرص بخورم دوست داشتم ...

منم😂😂😂😂

اوه بیبی 

تورو میخوامت🌚

🤧😂💖💋

لبات دراگه

خوش به حال شوهرت چه قشنگ مخ میزنی🥸🤣🤣🤣

اره اره 

انقدر خوب عشوه میام حال میکنه😂

خوش به حال شوهرت چه قشنگ مخ میزنی🥸🤣🤣🤣

برا یکی تو سایت نقشه مخ زنی ریختم بگم پشمات میریزه🌚

من خودم مخ زن ادم معروفای اینستام😂