2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2498 بازدید | 189 پست
عزیزم من سبزیم رو از جای خاص میگیرم خودش اندازه ها رو میدونه ولی شنبلیله خشک و پودر رازیانه از باید ...

خیلی خودتو زحمت میدی برای ی غذای خورشتی 

اصلش سبزیشه و اون رازیانه وشنبلیله خشک 

و گوشت سردست گوسفندی 

من سبزی خیلی سیاه دوست ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لوبیا رو  میخیسونم از قبل و بیست دقیقه میجوشونم

و آبشو دور میریزم 

گوشت تازه و سبزی تازه ایی که خوب سرخ شده باشه مهمه

برای مهمون مخلوط  گوشت گوساله و گوسفندی رو باهم قرمه

میکنم . قرمه یعنی گوشتا رو با در میژارم با شعله کم و همراه پیاز و ادویه و بپزن  بعد روغن تا سرخ شن بعد لوبیا ی نیم پخت

و سبزی  رو شعله کم   لیمو عمانی 

ادویه مخصوص قورمه در آخر 

بعضیا شنبلیله خشک یا یک کوچولو مرزه نامحسوس 

میزنن. 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
لوبیا حتما حداقل شب تا صبح خیس باشه سبزی قرمه سبزی ریییز خرد بشه وخووووب با دقت طولانی سرخ بشه رنگش ...

میزان ترشیش چقدره؟

سبزی سیاه بشه تلخ نمیشه؟

من قرمه هام تلخ میشه، نمیدونم چکار کنم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی خودتو زحمت میدی برای ی غذای خورشتی اصلش سبزیشه و اون رازیانه وشنبلیله خشک و گوشت سردست گوسفندی ...

سبزی سیاه هشه اصلا روغن سیاه نمیده !

قرمه سبزی زحمت میخواد املت که نیس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به سبزی معمول قرمه سبزی، ریحون و پیازچه هم اضافه میکنمبا شعله کم خوب سرخش میکنماز لوبیا چیتی، لوب ...

ریحون توی ذوق نمیزنه؟

من پاستا پستو خوردم حالم داشت بد میشد از طعم ریحونش! 

سلام مامان من خوشمزه ترین قرمه سبزی های دنیارو درست میکنهدستورشم چیز خاصی نیست فقط چون مامانم درست م ...

الهی عزیزم! خدا مادرتو برات حفظ کنه گلم

تاپیک قرمه سبزی منو بخون صفحه ۳گمونم سوالی بود بپرس نه اگه زمان بزاری تلخ نمیشه

میزان ترشیش بسته به میزان قرمه سبزی داره.من واسه خودمون سه نفر میپزم دوتا لیمو عمانی میندازم یه قاشق سر خالی نیم ساعت آخر پخت آبلیمو

وسطای پخت رب انار اضافه میکنم

واقعا؟ جدید بود این

خیلی خوشمزه میشه؟

من یکیو دیدم دلمه ش رو با سس انار درست میکرد، خیلی خوشمزه بود، توی آش هم رب انار خیلی خوشمزه میشه

رب گوجه فرنگی تفت داده شده با رب انار آخر پختت اضافه کن یکیم اینکه شنبلیله خشک شده تفت داده شده عالی ...

نفر دومی هستی که رب انارو گفتی، حتمااااا امتحان میکنم! ندیدم توی چیزی از رب یا سس انار استفاده کنن بد بشه