2777
2789
عنوان

یک ساله عروسی کردم

723 بازدید | 42 پست

حدودا یک ساله عروسی کردم، ادم مرتبیم بودم یعنی هرچیزیو بر میداشتم میزاشتم سر جاش 

ولی الان ک دارم دقت میکنم خونم خ ترکیدههه، کابینتا و سرامیکا اشپزخونه را چربی گرفته، 

چرا انقدر سر یک سال خونم ترکید، 

رو کابینتامم علاوه بر چربی لکه ام خ بود😐 

تازه انقدر اعتماد به نفس داشتم نمیخاستمم خونه تکونی کنم🤣

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعیه عزیزم.تازه وارد خونه تکونی میشی متوجه عمق فاجعه هم خواهی شد😁

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

باید همون لحظه همه چیزو تمیز کنی تا تلنبار نشه

مثلا شما مرتب به کابینتا دستمال میکشی؟ 

من اوایل هی دستمال میکشیدم، ی چند وقته ول کردم این عن بالا اومد😐

دقیقا خونه ماهم همینطوری بود 

دیگه چند روز پیش همرو ریختم بیرون دستمال کشیدم حتی شده بود با جارو برقی افتادم به جون کابیت ها😄😄😂😂

دیگه الان داخلش تمیزع بیرونش رو در هاش دستمال لازمه😄

سعی میکنم از الان همچیو بزارم سرجاس

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
طبیعیه عزیزم.تازه وارد خونه تکونی میشی متوجه عمق فاجعه هم خواهی شد😁

😂😂تازه پریشبیه داشتم برا ی کاربر کلاس میزاشتم ک خونم دستههه گلههههه 

اقا دسته گل نیس دسته گوه بود منتها درست ندیده بودم. 

خونه تکونی کردنم حتی بلد نیستم 

طبیعیه اگه تمیز نکنی ربطی به عروس و داماد نداره

درسته وسایل نو هست ولی مراقبت نکنی داغون میشه

اسپری سیف قرمز بخر جرم کابینت هارو می‌بره

اسپری سرامیک رافونه قشنگ بیفت یه جون خونه تمیزکن عزیزم

مثلا شما مرتب به کابینتا دستمال میکشی؟ من اوایل هی دستمال میکشیدم، ی چند وقته ول کردم این عن بالا او ...

مرتب که نه ولی هربار گردگیری میکنم دستمال میکشم ماهی یبار دوماه یبار 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

شاغلی؟ اگ اره هر وقت ک از سرکار میای فقط ی قسمت و تمیز کن تا جنع نشه رو هم

اره عزیزم شاغلم. 

ولی یکی دوماه نرفتم کار خونه بودم، اصلا دست به خونه نزدم😣

مثلا شما مرتب به کابینتا دستمال میکشی؟ من اوایل هی دستمال میکشیدم، ی چند وقته ول کردم این عن بالا او ...

امروز آشپزخونه روتمیزکردم واقعا مال منم ترکیده بود همه جالک چربی بود ازصب سابیدم الان تمیز شد توام ی روز بایدمشغول بشی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
طبیعیه اگه تمیز نکنی ربطی به عروس و داماد ندارهدرسته وسایل نو هست ولی مراقبت نکنی داغون میشهاسپری سی ...

مرسی عزیزم 

به کابینت میشه زد؟ ام دی افه خراب نمیشه؟ 

خونه تکونی کی باید بکنم؟ از کجا باید شروع کنم

من تا وقتی بچه نبود اصلا خونه تکونی برام معنایی نداشت ینی همه جی مرتب وتمیز بود البته خب زیادم خونه نبودیم ک بخواییم کثیفش کنیم اما الان با بچه واقعا نیازه ک خونه تکونی کنم 

مرسی عزیزم به کابینت میشه زد؟ ام دی افه خراب نمیشه؟ خونه تکونی کی باید بکنم؟ از کجا باید شروع کنم

آره اسپری سیف قرمز دوسه تا اسپری کنی کافیه با دستمالی که ظرف میشوری بکش،بعدش هم کف رو با دستمال خشک پاک کن