2777
2789

زایمان همه جورش سخته.توزایمان طبیعی وقتی دردداری میگی کاش سزارین بشم تاراحت زایمان کنم واین دردکوفتی رونکشم.میمیری وزنده میشی تابچه دنیابیاد.اگه پرستارخوش اخلاق باشه که خوبه ولی اگه یدنه ازاین فس فسیای ناخن کاشته باشه یجوری معاینه میکنه که ازصدتازایمان بدتردردبکشی.

وقتی هم‌سزارین میکنی وبیحس دارومیپره ومیفهمی واییییی خدااینکه ازاون بدتربود.کمردردبخاطرامپول بیحسی.دردبخیه های شکم مواظبتش تاعفونت نگیری.درست وحسابی نمونی تکون بخوری وبچتوبغل بگیری وهزارکوفت مرض دیگه.اینومنی که دردجفتشوکشیدم میگم زایمان راحت وجودنداره هرکدومش به اندازه خودش سخت وپرعوارضه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عوارض سزارین وحشتناک گلممادرم ماماس میگه اگه کسی بگه سزارین به فکر جیبش وگرنه سزارین اصلا خوب نیست و ...

نه والا عزیزدلم من تو اطرافیان هر کیو دیدم سزارین کرده خیلی راحت بوده نهایت یکم سوزش جای بخیه داشته طبیعی علاوه بر درد زیادی که داره بار روانی سنگینی هم داره اینستا یه مطلب راجب زایمان طبیعی و سزارین گذاشته بود خدا به سر شاهده علاوه بر مردم عادی نزدیک ۱۰۰ تا دکتر زنان و ماما نوشته بودن که به صورت سزارین زایمان انجام دادن وگرنه تو زایمان طبیعی هم عوارض خاص خودش هست مثل افتادگی رحم 

نه والا عزیزدلم من تو اطرافیان هر کیو دیدم سزارین کرده خیلی راحت بوده نهایت یکم سوزش جای بخیه داشته ...

عزیزم من ماما نیستم 

و اینو میدونم مادرم حتی ایران نخونده و جزو بهترین ماماهاس 

مطبش از دکتر زنان شلوغ تره 

و طبق گفته مادرم زایمان طبیعی بهتره و باید در زمان بارداری طبق شرایط ورزش های نسبتا سنگین انجام بدی 

که بتونی زایمان طبیعی راحتی داشته باشی

زایمان طبیعی بهتره با دردات گناهاتم ریخته میشه و مهمتر از همه مشکلاتی که بعد از زایمان سزارین هست مث ...

طبیعی زایمان کردم اصلا نمیتونستم بشینم‌ گناها با سزارین هم ریخته میشه ۷لایه پاره میشه ها خواهر😑

😐😐😐

😭

اگه بارداری انشالله که زایمان راحت داشته باشی .انقدرباتاپیکای زایمان وسختی هاش خودتوعذاب روحی نده.چه سخت یااسون بالخره بایدباهاش روبه روبشی.توخونه فقط بخوروبخواب نباش اگه منع پزشکی نداری پیاده روی زیادانجام بده چیزای چرب وچیلی وفست فودوقندوشیرینی ونوشابه وهله هوله  روکامل حذف کن تاخدانکرده فشاروقندنگیری.حرکات ارام ورزشی حتماانجام بده 

زایمان طبیعی بهتره با دردات گناهاتم ریخته میشه و مهمتر از همه مشکلاتی که بعد از زایمان سزارین هست مث ...

احسنت احسنت 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار