2777
2789

در خط دوم هم لنفوسیت B و T داریم که B در برخورد با آنتی ژن تکثیر شده و سلول های پادتن ساز میسازه که در نتیجه پادتن ترشح میشه و T هم د برخورد با آنتی ژن تکثیر شده و لتفوسیت T کمک کننده میسازه. 

این جمله بالا رو درست گقتم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لنفوسیت ۴تی هلپر با ترشح پیک هایی مانند اینترلوکین ها سبب فعال شدن دفاع اختصاصی و برخی از سلول های خط دوم دفاع غیراختصاصی می شه و در نبود این لنفوسیت سیستم ایمنی ناکار خواهد بود

لنفوسیت ۴تی هلپر با ترشح پیک هایی مانند اینترلوکین ها سبب فعال شدن دفاع اختصاصی و برخی از سلول های خ ...

به همین خاطره که میگم تی کمک کننده روس لنفوسیت های بی و تی تاثیرگذاره؟

لنفوسیت تی کمک‌کننده جدا از اونایی که با برخورد به انتی ژن فعال میشن، اونایی که انتی ژن فعالشون میکنه میرن مرگ سلول الوده رو القا میکنن، ولی تی کمک کننده میره فعالیت بقیه لنفوسیت هارو تنظیم میکنه و مستقیما کاری با سلول های الوده نداره

لنفوسیت t نوعی از لنفوسیت هاس که در تیموس بالغ میشه و از این طریق توانایی شناسایی عامل بیگانه رو بدست میاره  و  همچنین میتونه یاخته سرطانی و آلوده به ویروس رو نابود کنه و یا پس از شناسایی پادگن تکثیر بشه و لنفوسیت کشنده رو بوجود بیاره

لنفوسیت تی کمک‌کننده جدا از اونایی که با برخورد به انتی ژن فعال میشن، اونایی که انتی ژن فعالشون میکن ...

کمک کننده کجاها وجود داره؟ اونم توی اندام ها و گره های لنفی و خون و مایع بین یاخته ای گردش میکنه