2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 151 پست
همینو فقط امتحان نکردم با گلیسیرین اگ بشه دعات میکنم همیشه

من بچه ام یبوست داشت دکتر گلیسیرین داد ولی گفت تا فلان مدت استفاده کن،خیلی نباید استفاده کرد ضرر داره،،، باعث تنبلی میشه و دیگه طرف زورنمیزنه،

شاید دلپیچه و اسهال هم بیاره ب مرور.

یکی دوهفته استفاده کن ولی بیشتر مضره،

دکتر یه شربت یادمه ب بچم داد گفت۳ماه فک کنم بخوره روده هاش درست میشه، بعد ک استفاده کردم خوب شد

دلیل یبوستشم داروهای خشک کننده سرماخوردگی بود

الان دیدم مشهدی کلینیک آریان کوهسنگی ۱۰ روزهای فرد یک شنبه سه شنبه و پنج شنبه از ساعت ۶ تا ۹ دکتر کر ...

قبلش یه تماس بگیر شماره شو از اینترنت سرچ‌کن بگیر ساعت دقیق دکتر رو از شون بگیر سعی کن اول وقت ببری چون شلوغه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه ام یبوست داشت دکتر گلیسیرین داد ولی گفت تا فلان مدت استفاده کن،خیلی نباید استفاده کرد ضرر دار ...

میدونی من ۳  ماه پیش 

به قصد طلاق رفتم خونه پدرم اینم بچرو نداد ۱۰ روز بعدش ک برگشتم بچم دیگ دستشویی نکرد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اللن چند نفر گقتن سنا ک بده تنبلی میاره اینم بگم ۵ روزه پی پی میکرد سنا دادم ۸ روزه شده

بیین سنا گل محمدی اینا مسهله 

با ملین ها مثل سبوس گندم و پودر پوسته اسفرزه فرق داره

نباید مسهل بدی باورغلطیه 

باید ملین بدی مث گلابی و سبوس گندم و...

پودر پی برن بگیر از داروخانه توی شیر یا ماست یا اب قاطی کن یکم عسل بزن ببین میتونه بخوره؟ 

یا باهاش کیک درست کن 

نونش حتما باید سبوس دار باشه 

این سبوسو تو هر چی باید به خوردش بدی

این معضلات گوارشی بخاطر جدا کردن سبوس از آرده

عکسشو گزاشتم بالا ۶ روزه میدم انگار ن انگار

عزیزم دختر من ۶ ساله یبوست داره.هر جی دکتر بردم حواب نداد.حتی بی اختیاری مدفوع هم داشت.تااینکه یه دکتر فوق تخصص گوارش کودک پیدا کردم بردمش اونجا.اولین کار عکس گرفت از شکمش و گفت که شکمش پر از مدفوعه .یه دوره پودر پیدرولاکس و شربت سنا گل داد و گفت باید به قدری بدی که شکمش اسهال بشه بعداز یک هفته دوزش و کن کن و فقط پودر بده تا جایی که روزی یک بار شکمش کار کنه.فعلا دخترم تحت درمانه ولی خداردشکر هر روز شکمش کار میکنه و بی اختیاری هم دیگه نداره.

شربت لاکتولوز امتحان کردی؟

ن برا ۵ سال جواب میده؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اللن چند نفر گقتن سنا ک بده تنبلی میاره اینم بگم ۵ روزه پی پی میکرد سنا دادم ۸ روزه شده

نه عزیزم تنبلی واسه زمانیه که همیشگی بخوری ..ولی واسه پاکسازی مشکلی نداره مثلا ده روز ..وقتی دیدی مدفوع نرم شد نمیدی ...بعد میتونی هفته ای یکبار یا دوبار بدی که ضررم نداره  ..من خودم قرص سنا دکترم داد دقیقا برای یکماه داد ..تا حالا زیاد خوردم مخصوصا ماه رمضون ..چیزیم نشده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم دختر من ۶ ساله یبوست داره.هر جی دکتر بردم حواب نداد.حتی بی اختیاری مدفوع هم داشت.تااینکه یه دک ...

پس چرا رو بچه من اثر ندارع؟ پیدرولاکسو از همون روز اول دادی شکمش هروز کار کرد؟ 

یه مدت بهش میوه بده 

مثل پرتقال ، انجیر  ، هندوانه و...

انار و موز هم نده 

مغز بادوم و گردو و... هم خوبه 

بده تا شکمش پر بشه ، خود به خود دستشویی میاد ، چند وقت این عمل رو تکرار کنی شکمش از عادت یبوست در میاد 

اللهم عجل لولیک الفرج
نه داروخونه داره با سرنگ مشخصه جعبه شم زرد عسلیه

مرسی گل 

یه مدت بهش میوه بده مثل پرتقال ، انجیر ، هندوانه و...انار و موز هم نده مغز بادوم و گردو و... هم خوب ...

هروز میدم الو میدم لولشک میدم