2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 148 پست
اول باید بگی چیا دادی که اثر نکرده منظورم ملین های گیاهیه و چند سالشه ..تا ما بگیم ..مثلا گل محمدی . ...

سنا از عطاری 

ی پودری بود با اب قاطی گفت بکن بده فک کنم تخم بارهنگ یود دکترم پودر انواع پودر و شربت داد ناشتا نیدم ولی هیچ

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بچه ات خیلی کوچکه حتما ببرش متخصص اطفال اگه مشهد هستی من یه دکتر خوب می شناسم

بردم پیش بهترین دکتر برم ۴۸۰ تومن فقط ویزیتش بود خوب نشد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پودر پیدرولاکس بگیر

دو روز درمیون داخل شیر یا ابمیوه ی قاشق بریز بده بخوره.

کامل مشکلش رفع میشه.

دکتر برای دخترم تجویز کرد.ضرر نداره.مثل فیبر میوه هست.طولانی مدتم میشه داد

حتمن امتحان کن.مسکل دختر من با این پودر کامل رفع شد

مشکلتون حل شد برای من دعا کن لطفا🌹

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خداااا خیرت بده بجون پسرم اگ خوب بشه برای پدرت نزری میدم همینجا هم عکسشو میفرستم برات😭

اولش شاید درد داشته باشه موقعی که میزاری گریه کنه ولی نگران نباش چند ثانیه ست بعد بغلش کن آرومش کن باور کن به ۱۰دقیقه نکشیده جواب میگیری

اولش شاید درد داشته باشه موقعی که میزاری گریه کنه ولی نگران نباش چند ثانیه ست بعد بغلش کن آرومش کن ب ...

همینو فقط امتحان نکردم با گلیسیرین اگ بشه دعات میکنم همیشه

کدومش زودتر نتیجه میده ؟ دفه اخر ۱۵۰۰ داروهای یبوستش شد هیچی به هیچی

من فکر کردم بچتون سه ماهشه

اگر پنج سالشه پود پیدرولاکس بگیر

خیلی خوبه.

من ب بچهام میدم ....واقعن خوبه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه سنا روده رو تنبل میکنه

من تو تلوزیون دیدم دکتر داشت یه آقایی رو کولونوسکوپی میکرد روده مریض عین پوست پلنگ خال خال شده بود دکتر میگفت بخاطر مصرف بیش از حد سنا هست 

کلا هر چیزی بیش از اندازه خطر آفرین میشه 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
پودر پیدرولاکس بگیردو روز درمیون داخل شیر یا ابمیوه ی قاشق بریز بده بخوره.کامل مشکلش رفع میشه.دکتر ب ...

عکسشو گزاشتم بالا ۶ روزه میدم انگار ن انگار

همین الان امتحان کن با کسی هم نمیخاد مشورت کنی که دو دلت کنن

الان خوابیده 

اذیت نمیشه بزارم؟ 

چقدر صابون؟

آها این خانوم دکتر مال تهرانه .اسمش شیوا محسنی .کارش درست همیشه خدا سرش شلوغ شلوغ تحصیل کرده خارج.شم ...

یه بار داداش من اینجوری شد عین پسر شما .ماد منو همه راه هارو امتحان کرد نشد .دست آخر زنداییم یه تیکه کوچیک از صابون رو مثل شیاف برید و به داداشم شیاف کردیم .همون روز شکمش کار کرد.حالا باز شما با دکتر مشورت کنید اگه بد نیست انجام بدید

گلیسیرین نه،صابون معمولی

میدونم گفتم این دوتا راهگارو امتحان نکردم یکی صابون شما یکی گلیسیرین