2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 149 پست
تحرک کافی داره؟ چون عدم تحرک در بروز یبوست نقش دارهآب کافی حتما بدین. مصرف برنج، انواع پاستا، نون سف ...

عزیزم ۳ ماهه یبوسته همه راه هارو رفتم ۵ روز کامل بهش سوپ دادم باز بعد ۸ روز پی پی کرد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

ببین یه چیزی بهت نشون میدم اینو مادر شوهرم یادم داده،هیچ ضرری هم نداره من بارها و بارها امتحانش کردم در عرض چند دقیقه یبوستش خوب شده

یکم صابون رنده ریز بکن فقط نمیکنه چه صابونی با یکم آب خمیر کن مثل شیاف بزن به بچه ات یعنی شیاف کن فوری روده ش تخلیه میشه صابونم باهاش میاد بیرون پس جای نگرانی نیست

اگه جواب گرفتی که صد درصد جواب میگیری برای پدرم فاتحه بفرست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم، شما باید رژیم غداییتو پر از فیبر و مواد غذایی مسهل کنی. اگه شیر خودتو میخوره البته.اگه هم کلا شیرخشک هست، ماهیت شیرخشک اینه. اگه اذیتم و مدام زور میزنه، بهش کمک کن، مثلا پاهاشو حالت ورزش دوچرخه مدام حرکت بده. شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده.

اگه خیلی درد داره، یه گوش پاک‌کن رو به گلاب بزن و آروم مثل شیاف وارد مقعدش کن، خیلی به حس دفع کمک میکنه.

اگه اصلا نشد شیاف گلیسرین اطفال بزار براش، یه ساعت نشده دفع میکنه.

سعی کن به شیاف عادتش ندی که خیلی خطرناکه

ترنجبین خوبه

منم بچهام اینجور میشدن یکم خاکشیر تو ابجوش میریختم بعد از صافی رد میکردم بهشون میدادم

یا ترنجبین تو ابجوش میکردم میدادم

اگر طولانی میشید ی شیاف گلیسرین میزدم

دورنافشو روغن زیتون بمال

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
گلم اینجا یکی یه چیز میگه کار خرابتر میشه برو دکتر خوب .من یه دکتر خوب میشناسم کارش واقعا عالیه .خون ...

مشهد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اولین مرحله شیاف گلیسرین بذار نهایتا تا 24ساعت بعد اثر می‌کنه.

دوم،هفته ای دوبار قبل خواب خاکشیر تو عرق کاسنی بجوشون بده بخوره

سوم،صبح ناشتا هر روز آب ولرم بخوره

روغن زیتون ،انجیر خیسانده +آلوبخارا,شربت انجیر

اگرم پشتش اذیته،پماد همورویید براش بزن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ترنجبین خوبهمنم بچهام اینجور میشدن یکم خاکشیر تو ابجوش میریختم بعد از صافی رد میکردم بهشون میدادمیا ...

کدومش زودتر نتیجه میده ؟ 

دفه اخر ۱۵۰۰ داروهای یبوستش شد هیچی به هیچی

اولین مرحله شیاف گلیسرین بذار نهایتا تا 24ساعت بعد اثر می‌کنه.دوم،هفته ای دوبار قبل خواب خاکشیر تو ع ...

ممنون عزیزم 

عزیزم، شما باید رژیم غداییتو پر از فیبر و مواد غذایی مسهل کنی. اگه شیر خودتو میخوره البته.اگه هم کلا ...

۵ سالشه 

دفه اخر ۱۵۰۰ فقط داروهای یبوستش شد انگار ن انگار ۳ ماهه هر ۸ روز 

ببین یه چیزی بهت نشون میدم اینو مادر شوهرم یادم داده،هیچ ضرری هم نداره من بارها و بارها امتحانش کردم ...

منم اینو امتحان کردم،خیلی خوب بود

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ببین یه چیزی بهت نشون میدم اینو مادر شوهرم یادم داده،هیچ ضرری هم نداره من بارها و بارها امتحانش کردم ...

خداااا خیرت بده 

بجون پسرم اگ خوب بشه برای پدرت نزری میدم همینجا هم عکسشو میفرستم برات😭

کدومش زودتر نتیجه میده ؟ دفه اخر ۱۵۰۰ داروهای یبوستش شد هیچی به هیچی

شیاف بیزاکودیل کودکان ولی من توصیه نمی‌کنم بیش تز حد استفاده بشه بصورت مکرر 

روغن کرچک،  فکر کنم درقالب کپسول هم هست  اینو بدی دیگه هرچی هست میاره پایین 

سعی کن همیشه روغن زیتون بدی بعد غذا بهش 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
مشهد

آها این خانوم دکتر مال تهرانه .

اسمش شیوا محسنی .کارش درست همیشه خدا سرش شلوغ شلوغ تحصیل کرده خارج.

شما سرچ کن اینترنت شماره مطبش هست شاید وقت تلفنی بهتون بدن یا با منشیش صحبت کنید مشکلتون رو بگید اون با خانوم دکتر مشورت می‌کنه راهنمایی میکنه