2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 149 پست
انشالله بهتر بشه ولی دکتر ببر دکتر گفت زیاد بدی تنبلی میاره

اره میدونم تنبلی میاره ولی وضعیتش خیلی بد بود و دکتر گفت اگه شکمش کار نکنه خطرش بیشتره ..ان شالله گل پسر شما هم همیشه سلامت باشه و مشکلش زودتر حل بشه

ببین بچه من بدو تولد مشکل داشت مث مشکل خیلیای دیگه سالها درگیر بودم پس مشکل خود روده اسولی بچه ایشون ...

تشکر که پاسخ دادین

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر من از یک سال و هشت ماهگی یبوست شدددددددددددددید می‌گرفت

اصلا نمیتونست دستشویی کنه،انقد گریه میکرد

بمیرم براش

همین روند ادامه داشت تا ۳ سال و نه ماهگی

و من همیشه بهش پیدرولاکس میدادم

اگه اون پودر و نمی‌دادم واویلا بود

بعد سه سال و نه ماهگی یهو خودش خوب شد و از اونموقع  تا الان که کلاس اوله هیچوقت نگفته یبوست دارم شکر خدا

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
پسر من از یک سال و هشت ماهگی یبوست شدددددددددددددید می‌گرفتاصلا نمیتونست دستشویی کنه،انقد گریه میکرد ...

خداروشکر 

چقدر اول پیامتون ناراحت شدم و اخرش خوشحال 

ولی پیدرولاکس رو پسر من اثر نداره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خداروشکر چقدر اول پیامتون ناراحت شدم و اخرش خوشحال ولی پیدرولاکس رو پسر من اثر نداره

من دیوونه شدم تو اون مدت

شربت انجیر،هر چیز ملینی که بگی میدادم طفلک می‌خورد ولی اصلا فایده نداشت فقط پیدرولاکس جواب بود

حالا بر عکس پسر دومم خییییییییلی وقتا اسهال داره

حتی عید به خاطر همین اسهال انقد حالش بد شد که تو picu بستری شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
من دیوونه شدم تو اون مدتشربت انجیر،هر چیز ملینی که بگی میدادم طفلک می‌خورد ولی اصلا فایده نداشت فقط ...

وای خدا چقدر مادر بودن سخته 

تا صبح خواب پی پی میبینم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من دیوونه شدم تو اون مدتشربت انجیر،هر چیز ملینی که بگی میدادم طفلک می‌خورد ولی اصلا فایده نداشت فقط ...

ناشتا میدادی؟ چندسالش بود؟ چقدر میدادی؟

ناشتا میدادی؟ چندسالش بود؟ چقدر میدادی؟

یادم نیست به خدا عزیزدلم

الان کلاس اوله

اونموقع که یبوستش شروع شد یک سال و هشت ماهش بود

فقط یادمه ۱۰۰ بار دکتر بردمش و کلی راه امتحان کردم

میدونی خیلی بد خوراکه اینایی ک گفتی به هیچ عنوان نمیخوره کلی هم گریه میکنه پودر میریزم تو ابمیوه بزو ...

آخه سنش کم نیست براش توضیح بده باید بخوری وگرنه بدتر میشی 

کره رو تو غذاش بریز

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
آخه سنش کم نیست براش توضیح بده باید بخوری وگرنه بدتر میشی کره رو تو غذاش بریز

اره میریزم 

اسی چی شد،پسرت خوب شد؟

سلام ن از صبح هم ماساژ دانلود کردم انجام دادم 

هم ناشتا پیدرولاکس دادم 

هم الو دادم 

هم خاکشیر نم کردم دادم الانم خوابیده 

دستشوییی هم نکرد 

صابونم گزاشتم مقعدش

ببین یه چیزی بهت نشون میدم اینو مادر شوهرم یادم داده،هیچ ضرری هم نداره من بارها و بارها امتحانش کردم ...

عزیزم صبح ساعت ۸ صابون دادم مقعدش 

الو هم خورد خاکشیر هم 

پیدرولاکسم دادم ماساژشم دادم هنوز دستشویی نکرد

چند ساعت بعد ک شما گزاشتین پی پی کرد