2777
2789

روی ناحیه چونه  گونه هام پیشونیم همش جوش میزنه

یعنی ب کل صورتمو خراب کرده ردش مونده قهوه ای هم شده😕

هم هورمونی هم چرکی بیشتر روی گونه هام و چونم میزنه

شما چیکار کردین؟

یکم بهم کمک کنین همین جوشام بره 

اعتماد بنفسمو خراب کرده

چجوری بعضیا اصلا صورتشون جوش نداره😣

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رفتم دکتر

دقیقا 16 ساله درگیرم

برای من صورتم نیست

روی بازوهامه

اینبار این دکتر قد 3 تومن دارو داد بهم

بعد گفت دو سال باید بری بیای تا کامل درمون شی

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

چند روز یه بار میری حموم؟

دو روزی خیلی بشه سه روز

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

روز سوم پریودت ازمایش هورمونی بده تا ببینی مشکل از هورمون هاست یا نه

باجوابش برو متخصص پوست

صورتت رو با شوینده مناسب پوستت بشور و سرم ابرسان بزن

مواد غذایی قندی و چرب و بسته بندی شده رو محدود کن و اگر بزرگسالی قطع کن . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دو روزی خیلی بشه سه روز

من تا الان که سی سالم شده همیشه درگیر جو ش بودم ولی تازه فهمیدم باااااید حتماااااا هر روز یا حداقل یک روز ددرمیون بری حموم دو روز بشه همون اش و همون کاسه.باید هربار که سرتو روی روبالشی میذاری روبالشی رو عوض کرده باشی موهاتو موقع خواب جمع کن به صورتت نخوره.هروقت ارایش یا مثلا ضدافتاب ...داشتی حتما با پن درمالیفت دوبار حتما دوبار بشور وقتی کرم نداری یه بار کافیه بعد با تونر ویتالایر اکتی ویت بزن رو پنبه بمال به جاهای بی جوش و لک روی کل صورت نمالی عفونت پخش شه.یه دور چشم هم یزن که چروک نشه دور چشمت.حتما هر روز پرتقال بخور استرس نداشته باش دو سه ماه رعایت کنی دیگه جوش نمیزنی.فقط به هیچ عنوان نه به جوش ها نه به زیر پوستی ها دست نزن.حموم رو هرگز حتی تو پریودی هم برو حولت رو مرتب بشور.یه مدت مرطوب کننده و ...نزن فقط ضدافتاب فلوییدی ویتالایر پوست چرب و ضدافتاب فاقد چربی روش که من بیکن میزنم تا پوستم یه کم یکدست شه.اگه تونستی تا سه ماه هر صبح خاکشیر بخور قند مصنوعی رو تا حدامکان حذف کن.

من تا الان که سی سالم شده همیشه درگیر جو ش بودم ولی تازه فهمیدم باااااید حتماااااا هر روز یا حداقل ی ...

دکتر رفتم فایده نداشت تا قرص میخوردم خوب بود یکی دو هفته بعد قطع کردن دوباره جوش میزدم

من تا الان که سی سالم شده همیشه درگیر جو ش بودم ولی تازه فهمیدم باااااید حتماااااا هر روز یا حداقل ی ...

بعد امتحانا میخام برم دکتر خوب

بهتر ک شدم اینایی ک گفتینم رعایت میکنم

چون فقط مسئله جوشی ک میزنم نیست اونایی ک ردشونم مونده میخام بره بخاطر همین میرم دکتر

خاکشیرم ک گفتین اره خیلییی خوبه ی مدتی ناشتا میخوردم بهتر شده بودم ولی الان یادم میره چون مدرسه هم میرم کلا فکرم جاها دیگس

مرسییی از راهنماییتون🥺💜