2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم اخراین زندگی ب جدایی ختم میشه چون هنوزپخته نیس ویکم گشاده وخانواده اشم ک وضع مالی خوبی ندارن ساپورت کنن کاش خانوادت یگم سختگیری میکردن وخودتم باهاش ازدواج نمیکردی 

چه جوری ۵ سال دوست بودی نشناختیاین از اوناست که خرج زندگیشو از پدر زن میگیرهیکیو میشناسم ۳ تا بچه دا ...

حالا ی بار بهش گفتم پول بده اینا میده هر ازگاهی ۵۰۰ میزنه حسابم 

بعد گفت ندارم از بابات بگیر منم دعواش کردم گفت والا من الان وظیفه ندارم خرج تورو بدم چون عروسی نکردیم منم گفتم اتفاقا وظیفه توعه ودعواش کردم آدم شد از اون ب بعد میده

۶۰۰ قرض دادم بهش امشب ۱تومن زد حسابم بعد ۸ روز زد.اضاقه هم داد تشکر کردم نداشت اصلا پول لازم بود

ببین میگی خانوادش هم نمیتونن کمکش کنن سنشم کمه

بنظر من چ اشکال داره بری سرکار با کمک هم زندگی رو بسازین

من خودم شاغل بودم ازدواج کردم اوایل عقد همسرم ماشینشو عوض کرد و تا ۲سال قسط میداد من خ همراهیش کردم شاغل بود گاهی خرید خونه هم میکردم. بعد ک بچه دار شدیم دیگ نرفتم سرکار

چ اشکال داشت کمکش کردم الان ماشین بیشتر دست منه تا همسرم 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
حالا ی بار بهش گفتم پول بده اینا میده هر ازگاهی ۵۰۰ میزنه حسابم بعد گفت ندارم از بابات بگیر منم دعوا ...

همیخوری سختگیری کن کوتاه نیا بزار ازت حساب ببره بدونه باید از زیر سنگ هم شده پول در بیاره نزار پولاشه الکی خرج کنه اگه شرایطش صفره تو هم برو سر کار بالاخره کمک کنید بع هم

بفرما جلو ته صف مال خودمه
ببین میگی خانوادش هم نمیتونن کمکش کنن سنشم کمهبنظر من چ اشکال داره بری سرکار با کمک هم زندگی رو بساز ...

میترسم پرو بشه عزیزم همه مثل هم نیستن اگه کار دائمی پیدا کنه منم ب فکر کار میشم

حالازیادخودتوناراحت نکن اگه واقعااهل کاروزندگیه ولی نمیدونه چه کاری بره موفقه کمکش کن خودشوبشناسه ببینه به چی علاقه داره وبنظرم اگه میتونی توام کمکش کن بروسرکارولی جوری هم نشه ک توکارکنی اون بخوره وانتظاراتش زیادشه 

چرت نگو لطفا اکثر زن هایی مثل تو مردا رو پرنسس کردن چطور مرد ارث بیشتر بگسره واسه کار مشترک درامد بی ...

ادمایی مثه تو پس باید دهنشونو ببندن و حرف از حقوق برابر نزنن

مقصر پرنسسعلیهای جامعه ام من شدم؟😂😂

من نظرم اینه کار بیرون و کار خونه باید نصف باشه

و خرج خونه هم با مرده ولی زن در راستای پیشرفت مالی کار میکنه تا وضعیتشون بهتر بشه و سریعتر یه شرابط ایده ال برسن

نه اینکه زن بشینه تو خونه مرد صبح تا شب کار کنه خرج زنش کنه تازه بدهکارم بشه

تو بشین خونه از شوهرت پول بگیر لازم نیست منو قورت بدی عزیزم😐😂