2777
2789
عنوان

امروز یه پسره تو خیابون ازم آدرس پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 124 پست

سلام. یکی جواب بده وقتی انقد بابت آدرس دل یه خانوم قنج میره، چرا میان میگن اینجا زنونس برو بیرون.

با خودتون چند چندین شماها؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین باهوش تر شدی نسبت به قبل🤎

نخواه تو ام مثل لاله خانوم چیشد بدبخت کرد خودشو 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

سلام. یکی جواب بده وقتی انقد بابت آدرس دل یه خانوم قنج میره، چرا میان میگن اینجا زنونس برو بیرون.با ...

ینی واقعا نفهمیدی این تاپیک فانه؟! 

فک کنم حبیب واقعی خودتی

سلام. یکی جواب بده وقتی انقد بابت آدرس دل یه خانوم قنج میره، چرا میان میگن اینجا زنونس برو بیرون.با ...

مازیار صد بار نگفتم دارم با یه خانوم حرف میزنم نیا همه چیزو خراب کن بیا رفت عهههه

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

واقعا نفهمیدی داره شوخی میکنه؟

کلا واقعیت خیلی با شوخی این خانوم باشه نداره بعضا

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ینی واقعا نفهمیدی این تاپیک فانه؟! فک کنم حبیب واقعی خودتی

کم از اینا نداریم اینجا بابا

به هر حال شما تایپ من نیستین نه استایلتون نه تحصیلاتتون

آها نخواه خودت ضرر کردی از من گفتن 😎