2777
2789
عنوان

امروز یه پسره تو خیابون ازم آدرس پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 124 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مازیار صد بار نگفتم دارم با یه خانوم حرف میزنم نیا همه چیزو خراب کن بیا رفت عهههه

وواااای خدای من 

عالی تو

ذره ای احساس نمیکنم با کسی غیر حبیب دارم صوبت میکنم

دمت گرم واقعا هر کی که هستی خیلی خلاقی

وواااای خدای من عالی توذره ای احساس نمیکنم با کسی غیر حبیب دارم صوبت میکنمدمت گرم واقعا هر کی که هست ...

خب حبیبم 😐😂

امیری در میزنه برم ببینم چی میگه 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

سلام حبیب😂خواستم همین الان ازت بپرسم ساعت چنده

شناختی ؟😂😂😂😂

منم همونی که استاتر اون تاپیکه گازم گرفته بود رونمو خورد با زبونم تایپ میکردم

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

اون که کاربریش چیز دیگه ای بود🤔

کاربری جدیدمه با اون تعلیق شدم😂😂😂😂

خاستم بگم رونم رشد کرد دوباره جوونه زده تو چی شد دستت در اومد

منم یه سوال دارم از شما به عنوان یه آقا چطور انقد اعتماد بنفس دارید؟؟؟این همه اعتماد بنفس از کجا میا ...

نمیدونم. خودش در درونم از قبل وجود داشته.

آح، ببین بدون اینکه بی ادبی کنم رک جواب دادم حالا من اینو از یه خانوم می پرسیدم انواع لغت نامه توهین و فحاشی رو جلوم وا می‌کرد البته بعصیا

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

کلا واقعیت خیلی با شوخی این خانوم باشه نداره بعضا

اولا این موضوع اصلا به اومدن اقایون در نی نی سایت مربوط نمیشه

چرا اینو نمی پذیرید که امنیت ما خانما اینجا هم توسط آقایون با درخواست هاشون گرفته شده