2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 110 پست
عزیزم خب میتونید ازشون سوال بگیرید چ اندامی دوست دارن و شما همون کارو کنید

فاطی جون

اونیکه از ظاهر کسی که خودش انتخابش کرده ایراد میگیره،ایشون بخواد باهاش راه بیاد روزگارش سیاهه

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اصلا اهمیت نده اصلا جوابشو نده انگار که نشنیدی یا بگو همینه که هست خیلیم دلت بخواداعتماد بنفست ...

اصلا جوابشو نمیدم حتی نشون نمیدم ناراحتم اما خب اون ادامه میده

بذارید شفاف سازی کنم رنگ پوستم سبزه نیستم سفیدم نیستم گندمی،وزن ۶۵ قدم ۱۶۲ موهام پر و صافه چشمام قهو ...

هرچی هستی عالی هستی 

مگان رو ببین تورو خدا عزت نفس داشته باش 

اون گفته تو چرا باور میکنی

بذارید شفاف سازی کنم رنگ پوستم سبزه نیستم سفیدم نیستم گندمی،وزن ۶۵ قدم ۱۶۲ موهام پر و صافه چشمام قهو ...

خوشگلی منم خوشگلم ولی جاریم همش می‌گفت من زشتم و اینگونه شوهرم ازم ایراد می‌گرفت منم بعد ده سال باهاش قطع رابطه کردم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
اصلا جوابشو نمیدم حتی نشون نمیدم ناراحتم اما خب اون ادامه میده

از درون خودتو تقویت کن اعتماد بنفس خیلی مهمه البته یه وقتای دیگه توام هی ریز ریز ازش ایراد بگیر مطمئنا بی عیب نیست تا میتونی اعتمادبنفسشو بشکن بعضی وقتا بهترین دفاع حمله ست