2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو از اول چش و چالتو باز میکردی من نیومدم دنبالت که....

موهاتو برو آرایشگاه بگو تیکه ای برات کوتاه کنن‌...اگ از پول دادن خسیس بازی نداره پول بگیر برو یکم ب خودت برس....ن بخاطر حرف شوهرت بخاطر تقویت روحیه خودت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بگو من همون دختریم که با خانواده اومده بودی تا به غلامی قبولت کنیم! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دقیقا بکشونیش جلو ایینه بگی تو با این قیافه عنت چطور روت میشه از کسی ایراد بگیری

دقیقا

بهترین دفاع حمله س همینه

مردا شدیدا رو ظاهرشون حساسن،یبار شیلنگ بگیری روشون تورو میپرستن

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

یه جا خوندم وقتی مرد ب زن حسادت میکنه زن رو با این حرفا خورد میکنه ک زن اعتماد ب نفسش بیاد پایین

من قبول ندارم...ازدواجای زورکی از سمت خانواده یا به خاطر شرایطی که مجبور به ازدواج با طرف میشن..حالا زن یا مرد از قیافه طرف مقابل ایراد میگیرن واز دوست نداشتن میاد

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

بنظرم اصلا اهمیت نده اصلا جوابشو نده انگار که نشنیدی یا بگو همینه که هست خیلیم دلت بخواد

اعتماد بنفستو تا عرش اعلا برسون یطور که چند وقت بعد خودش احساس زشتی بکنه و موس موستو بکنه

مشخصه به حرفاش بها دادی که ادامه دار شده تا الان

بذارید شفاف سازی کنم رنگ پوستم سبزه نیستم سفیدم نیستم گندمی،وزن ۶۵ قدم ۱۶۲ موهام پر و صافه چشمام قهوه ای تیره ابروهام پهنه بینی متوسط لبامم درشته،اما خط اخم دارم صورتمم تا حدودی جای جوش داره که با کرم تقریبا محو میشه