2777
2789
عنوان

بعد از ازدواج علاقه ایجاد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
دقیقا همینطوره تو سنتی عشق بوجود نمیاد چون صد جا همزمان میرن خواستگاری سبک سنگین میکنن هیچ گزینه ای ...

تو دوستی چی?کات نمیکنن؟آدما رو عوض نمیکنن تا اونی که می خوان و پیدا کنن؟همزمان چند نفر و تو آب نمک نمی خوابونن؟در ضمن سنتی برای من اینطوری بود که به هیچی توجه نمی کردم جز این که در نگاه اول به دلم بشینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره میتونی دوسش داشته باشی ولی من عمیقا اعتقاد دارم عشق فقط یکباره

هدف آدم ها فرق میکنه

نمیدونم تعریف شما از عشق چیه

ولی فک می‌کنم برای خیلی از خانوم ها همسری که دوستشون داشته باشه در کنارش آرامش داشته باشن متعهد باشه اهمیت بده، کافیه 

همه اینطور نیستن دنبال یه عشق تند و تیز باشن از جمله خودم

عزیزم حقیقتش یکم سختمن تا پای عقد دو دل بودم و تنها دلیل تردیدم همین بود که اگه نتونستم دوستش داشته ...

آره بیشتر از یکم، برا من که خیلی سخته 

قبلش حس ت چجوری بود بهش؟ نظرت راجع بهش؟ ظاهرش؟ اخلاقیات؟ 

من نمیتونم دوسش داشته باشم، اما میگن بعدها شاید بهتر شه 

من کسی تو زندگیم نبوده، ی خواستگار قبلا داشتم ازش خوشم میومد فقط

من خودمو میگم به بقیه مردا کار ندارم. به شخصه معتقدم ازدواج  و محرم شدن و زندگی و رابطه، علاقه آور نیست. علاقه باید قبل ازدواج بوجود بیاد و در زندگی به کمال برسه که همون عشق و عاشقیِ. اینم دو طرفس. دخترا شب خواستگاری اصطلاحی دارن که میگن طرف به دلم نشست. این دل نشستن برای منِ مرد یعنی به صحبتش، به سکوتش، به لبخندش، وجناتش همه و همه برام شوق آور و آرامش دهنده باشه.. این اگه بود حرف تمامِ

عزیزم ترمزت رو بکش ، یعنی چی که یک ریز داری توهین میکنی؟؟؟یعنی ماهایی که عمه پسندانه ازدواج نمیکنیم ...

یکم خجالت هم از طرف شما بد نیست که فعل حروم رو خوب جلوه میدین و حلال رو بد و زننده و ناپسند.من حقیقت رو میگم اگر چه تلخ بارها و بارها پارتنر ها عوض میشن بارها کات میشه روابط تا با یکی به ازدواج برسه.پس عشقی در کار نیست در اکثر موارد نه همه.میشه گفت بیشتر مخ زنیع 

دقیقا.اینا فکر میکنن عشق یعنی سوختن و پر پر شدن یعنی رمانتیک بازی و از این جور چیزا وقتی وارد زندگی ...

اون جمله ای که گفتید مرد بخاطر زنش از خواسته خودش میزنه من عشق تعبیر میکنم

البته که عشق خیلیی پیچیده تر از این حرفاست

و اینکه حالا شما بدون شناخت پیش پیش سعی کن راجع به کسی که نمیدونی قاضی نشی 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جمله اخرتون رو هیچ کس تایید نمیکنه رابطه جنسی قبل ازدواج در چهارچوب عشق نیست

شما رابطه رو تو چی می‌بینید من حتی نمیتونم قبول کنم که به یه پسر نامحرم دست بدم چه برسه به اینکه الان دخترها و پسرها همدیگرو بغل میکنن و یا حتی بوس میکنن  من این رابطه رو قبول نمیکنم چون امکان داره به هم نرسن و دوباره هرکدوم برن با یه کس دیگه ای دوست بشن چرا باید قبل ازدواج همچین رابطه ای به وجود بیاد که معلوم نیست به سرانجام برسه یا نه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
تو دوستی چی?کات نمیکنن؟آدما رو عوض نمیکنن تا اونی که می خوان و پیدا کنن؟همزمان چند نفر و تو آب نمک ن ...

تصور کن پسری صد جا میره خواستگاری ، عمش زنعموش براش زن پیدا میکنن ، مادرش هزار تا گزینه پیشنهاد میده . از بین اینا و بعد سبک سنگین کردن های متوالی ، بدلیل اینکه منفعتش پیش کدومه و کدومو بیشتر میپسنده یکی یکی میره خواستگاری . حالا جور شد و ازدواج کردن . این عشقه اخه ؟؟؟ اون چیزی که مردم گفتنو یکبار دیگه انتخاب کرده همین ! گیرم صد سالم اشنایی داشته باشن ، ولی به پای دوستی نمیرسه . 

ولی تصور کن پسری که یه دوس دختر داره گیرم با ۵ نفر قبل این کات کرده ، بهش وفاداره ، فداکاری میکنه ، ریسک میکنه براش طلا میخره ، هر چقدر اطرافیانش معرفی میکنن چشماشو روی گزینه ها میبنده و میاد به قولش عمل میکنه و ازدواج میکنن . نکنه این عشق نیس بالایی عشقه؟؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊