2777
2789
عنوان

بعد از ازدواج علاقه ایجاد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
قدیما میگفتن دوست پسر و دوست دختر هیچ وقت به هم نمیرسن اگر هم برسن جدا میشن الان میگن حتما باید با ...

دقیقا.فقط هم دخترا میگن پسرا معمولا با دوست دخترشون ازدواج نمی کنن چون نمی تونن بهش اعتماد کنم و اگرم ازدواج کنن بعدش همش شک دارن نسبت به زنشون.

دقیقامنم عاشق شوهرمماینجا تا یکی تاپیک میزنه با شوهرم مشکل دارم باهام سرده یا خیانت کرده فوری میگن ا ...

بالاخره تو ازدواج سنتی هم علاقه قبل ازدواج هست و شکل میگیره لفظ ازدواج عاشقانه برای سنتی هم میتونه بکار بره

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما ریسک کردی و خوشبختانه ریسکت گرفته

چجوری میتونن من چند ماهه دارم کلنجار میرم، باز دلم ساز ناکوک میزنه، میگم اگه نشه چی؟ 

ولی خب اگه م بشه متفاوته دیگه با اونجوری که از اول بخوایش

خوشبخت بشی ولی لزوما هر رابطه ای که قبل ازدواج بوده حروم نیستیه جمله ای هم بود که دقیق یادم نیست میگ ...

با احترام من مخالف حرفتون هستم حتی اگه عاشق شده باشی وبه عشقت نرسیده باشی وازدواج کنی اگه شوهرت آدم حسابی باشه قطعا دلت رو بدست میاره وعاشق شوهرت میشی.فقط به شرطی که شوهرت آدم حسابی باشه

این طرز فکرتون ک رابطه قبل ازدواج حرومه نشون میده که چقدر منطقی هستید 🙂

اکثر روابط قبل ازدواج امروزه به روابط جنسی کشیده میشه.به نظر شما حلاله?رابطه جنسی هم خود به خود علاقه در زن و دوری در مرد به وجود میاره 

با احترام من مخالف حرفتون هستم حتی اگه عاشق شده باشی وبه عشقت نرسیده باشی وازدواج کنی اگه شوهرت آدم ...

اره میتونی دوسش داشته باشی ولی من عمیقا اعتقاد دارم عشق فقط یکباره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بالاخره تو ازدواج سنتی هم علاقه قبل ازدواج هست و شکل میگیره لفظ ازدواج عاشقانه برای سنتی هم میتونه ب ...

دقیقا

همین چند روز پیش یکی تاپیک زد که شوهرم ازم فاصله گرفته بود و نبودم براش مهم نیست و فلان

اولین کامنت کاربر این سوال بود که ازدواجت سنتی بود😐

دوست داشتم ریپ بزنم جوابشو بدم که منظورتون از این سوالا چیه باز گفتم ولش

آخه یکی دو بار ندیدم این سوالو که از طرف می پرسن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دقیقا.فقط هم دخترا میگن پسرا معمولا با دوست دخترشون ازدواج نمی کنن چون نمی تونن بهش اعتماد کنم و اگر ...

من خودم سنتی ازدواج کردم و روز به روز هم عشقمون به هم بیشتر میشه اما تو نی نی سایت و کلا تو فضای مجازی میخوان به دخترا بقبولونند که ازدواج سنتی خوب نیست وحتما بایدقبل ازدواج  با هم دوست بشید و رابطه داشته باشید 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

دقیقا همینطوره 

تو سنتی عشق بوجود نمیاد چون صد جا همزمان میرن خواستگاری سبک سنگین میکنن هیچ گزینه ای رو چشم پوشی نمیکنن .

اون وابستگیه 

زن شاید عاشق بشه ولی عاشق شدن مرد به این بستگی داره که تا اون زمون عاشق نشده باشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

با احترام من مخالف حرفتون هستم حتی اگه عاشق شده باشی وبه عشقت نرسیده باشی وازدواج کنی اگه شوهرت آدم ...

دقیقا.اینا فکر میکنن عشق یعنی سوختن و پر پر شدن یعنی رمانتیک بازی و از این جور چیزا وقتی وارد زندگی بشن می فهمن مردی که از خواسته ی خودش به خاطر زنش میگذره یا هر کاری حاضره براش بکنه لایق پرستشه نه عشق.معمولا اینا در مقابل عشقشون کوتاه میان ازشون سواستفاده میشه به بهونه ی عاشق بودنشون و از خواسته هاشون میگذرن و فکر می کنن چه خوشبختن که با عشق ازدواج کردن.

نه بحث دوست داشتن و عادت کردن یا وابستگی نیست.بحث عشق بعداز ازدواج هست که کیفیت و ماندگاری ابدی داره عزیزم. باور کنید شعار نیست 

من خودم سنتی ازدواج کردم و روز به روز هم عشقمون به هم بیشتر میشه اما تو نی نی سایت و کلا تو فضای مجا ...

جمله اخرتون رو هیچ کس تایید نمیکنه 

رابطه جنسی قبل ازدواج در چهارچوب عشق نیست 

چجوری میتونن من چند ماهه دارم کلنجار میرم، باز دلم ساز ناکوک میزنه، میگم اگه نشه چی؟ ولی خب اگه م بش ...

عزیزم حقیقتش یکم سخت

من تا پای عقد دو دل بودم و تنها دلیل تردیدم همین بود که اگه نتونستم دوستش داشته باشم چی، 

که خب خداروشکر الان خیلی دوسش دارم

فک می‌کنم یه دلیلش این بود که من کسی دگ تو زندگیم نبود 

اگه یه نفر دگ رو دوست داشته باشی احتمالا ازدواج سنتی براتون خوب نیس

دقیقا.اینا فکر میکنن عشق یعنی سوختن و پر پر شدن یعنی رمانتیک بازی و از این جور چیزا وقتی وارد زندگی ...

عزیزم ترمزت رو بکش ، یعنی چی که یک ریز داری توهین میکنی؟؟؟

یعنی ماهایی که عمه پسندانه ازدواج نمیکنیم مورد سو استفاده ایم؟

یکم خجالتم بد نیست