2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 172577 بازدید | 771 پست
و بلاک شده بودم چند ماه بعدشم فهمیدم که ازدواج کرده. بازم مثل بقیه بی قراری و اینا رو داشتم ولی سریع ...

خاک تو سرش عوضی 

حتما اون موقع خیلی اذیت شدی ... خدا بهت فرصت داده برین بهش 

از خوشبختیت بگو بسوزه بعدم تو بلاکش کن 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این بازم پیگیرت میشه خیلی محکم باش نزار دوباره وابسته ات کنه بگو اگه مرد بودی پای مثلا عشقت وایمیستا ...

من کلا همه جا رو دیلیت اکانت زدم و بلاکه الان واقعا فکر نمیکردم همچین رفتار چندش اوری انجام بده مرتیکه

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

وای چقد لاشیه .... 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

شوهرم میگه هیچی ب اندازه جواب ندادن و بلاک کردن ما مرد ها رو نمیسوزونه.پس بلاکش کن

دیلیت  اکانت هم نزن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دقیقا همین براش بفرست آخه هیچی هم نگی می شینه تو ذهن خودش داستان سرایی می کنه. عجب کثافت اشغالی هست ...

خاک تو سرش کنن

کاش ادمای خیانت کار بمیرن همه از دستشون راحت شن

من کلا همه جا رو دیلیت اکانت زدم و بلاکه الان واقعا فکر نمیکردم همچین رفتار چندش اوری انجام بده مرتی ...

ممکنه با یه شماره دیگه دوباره بهت پیام بده یه جوابی بده که آب پاکی ریخته باشی رد دستش.  دمش بزاره رو کولش و بره گم بشه 

بگو همون وقت هاش هم زیاد ازت خوشم نمی آمد با این پیامت که کلا حالم ازت به ام خورد مرتیکه متاهل هرزه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

مردها همشون همینن زن میگیرن چن تا هم دوست دارن زاپاس باشه براشون .ی پسری بود خودش ب من گفت هیچ پسری ...

وای بخدا راس میگه یکبار با دوست پسر دخترخالم رفتم بیرون 

این پسره دوستشو اورده بود وای مگه ول میکرد هروز بهم زنگ میزد شمارمو از دوست پسر دخترخالم گرفته بود

همیشه پیگیر

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

خاک تو سرش عوضی حتما اون موقع خیلی اذیت شدی ... خدا بهت فرصت داده برین بهش از خوشبختیت بگو بسوزه بعد ...

اره خیلی اذیت شدم..بلاخره یدفعه این حرفا رو بخونی و بلاک باشی درد داره..

ولی خداروشکر فهمیدم واقعا تو این دنیا هیچی ارزش نداره خودتو براش اذیت کنی

مخصوصا همچین مردایی

به نظر من اصلا و به هیچ عنوان جوابشو نده ،فقط دلیتش کن،این ماجرا رو اصلا نزار دنباله پیدا کنه از همی ...

همین کارو میکنم

دلم میخاس فوش کشش کنم ولی خب دیلیت فقط