2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190028 بازدید | 806 پست
حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

دقیقا همین براش بفرست 

آخه هیچی هم نگی می شینه تو ذهن خودش داستان سرایی می کنه.  عجب کثافت اشغالی هست بدبخت اون زنش 

مرتیکه یه جوری با کلمات بازی می کنه انگار می خواد یه کپه 💩 تزئین کنه تا قابل خوردنش کنه 🤮🤮🤮

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

به نظر من دلیل اکانتش کن وشمارسم مسدود کن و به هیچ عنوان جوابشم نده،از قصد فیلم رو برات فرستاده مواظب باش ازت سواستفاده نکنه ،محلش نده

نه قبول نکن مگه تو کالای اون هستی برای رسیدن به آرامش؟ بعد بیاد استفاده شو ازت بکنه بره پیش زنش؟ اص ...

اره بابا حتی جوابشم نمیدم

دو دل بودم فوش بدم بعد دیلیت اکانت کنم الان بقیه میگن هیچی نگو کلا

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

بزرگترین بی احترامی بهش اینه:

پیامش رو سین نزن فقططططططططط

دیلیت اکانت خیلی ضایس

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

مردها همشون همینن زن میگیرن چن تا هم دوست دارن زاپاس باشه براشون .ی پسری بود خودش ب من گفت هیچ پسری شماره دختری و اگه داشته باشه امکان نداره هیچ وقت پاکش کنه .این حرف و زد چون ذات خودشونو میشناسن از اون موقع این حرف تو گوشم موند .ب هیچ عنوان نباید جوابشونو داد .باید تهدید بشن تا حساب کار دستشون بیاد 

ببین این فنی ک بهت میگم روش اجرا کن ۱۰۰ درصد جوابه

بهش بگو یبار دیگه مزاحم شی ازت شکایت میکنم 

دمشو میذاره رو کولش میره این متاهلا خیلی ترسوان برا این که زندگی زناشویی شون بهم نریزه هررکاری میکنن

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

فقط بلاک کن و تمام وای چقدر پرو و رو مخ هست

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بنویس خوشا به حال من که از زندگیم رفتی خائن کثیف 

و بد به حال زنت با وجود تو توی زندگیش 

ممنونم که با رفتنت منو خوشبخت کردی واقعا حق باتوعه لیاقت من خیلی از تو رزل بهتر بود

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم