2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 184973 بازدید | 794 پست
میدونی چیه؟ ترجیح میدم من عامل خراب شدن زندگیشون نباشمبلاخره یه روز زنش میفهمه با چه ادمی زندگی میکن ...

ولی چه ادم خوبی هستی اسی

عجب ادم با وجدانی

معلومه پدر مادرت ادم با فهم و شعوری بودن همچین دختری تربیت کردن♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره میدونه بره بمیره بابا فقط برام عجیبه مردا چقدر حال بهم زنن

اکس من پیام داده بود با اینکه زن داشت گل هم اورده بود اومده بود سرکوچمون بهش گفتم خجالت نمیکشی زنت نمیفهمه؟گفت اون تو دنیای خودش خوشه من عشق اولم تو بودی 

ریدم ب هیکلش اومدم خونه دیگ ازش خبر ندارم ولدچموش مادر .... رو

جالبه زنش اینو از من قاپید (البته ک خودشم پای رفتن داشت ک اون قاپیدش)الان دلم برای زنه میسوزه ک فک میکنه چ عن خاصی شوهرشه 

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

بیچاره زنش 😪😢

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اگر یک درصد وسوسه شدی جوابش رو بدی اون دنیا جلوتو میگیرم 

حلالت نمیکنم

زنش گناه داره

مردا تا یکی بهشون چراغ سبز نشون میده دیگه از زن خودشون متنفر میشن، این یارو که قبلا دوست داشته دیگه واویلا میشه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

اکس من پیام داده بود با اینکه زن داشت گل هم اورده بود اومده بود سرکوچمون بهش گفتم خجالت نمیکشی زنت ن ...

موضوع قاپیدن نیست پسرای ایرانی خیلی کم پیش میاد با دوست دخترشون ازدواج کنن

اگه با دسته گل اومده خاسته تو هم کنار زنش داشته باشه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

گوه میخوره اشغال اگه واسه خودت بود اون چند هفته اخر رابطه سرد نمیشد باهات تا لحظه اخر خوب رفتار میکرد حداقل

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

موضوع قاپیدن نیست پسرای ایرانی خیلی کم پیش میاد با دوست دخترشون ازدواج کنناگه با دسته گل اومده خاسته ...

خاستگاری اومدن عزیز مادرشون مخالف بود منم عقب کشیدم واسه اعصاب و روان خودم بحث حروم زاده بودنشونه

وگرنه دوست دختر خودشو نگیره دوست دختر یکی دیگ رو میگیره ک خیلی اوضاع جالبی نداشته

خاستگاری اومدن عزیز مادرشون مخالف بود منم عقب کشیدم واسه اعصاب و روان خودم بحث حروم زاده بودنشونهوگر ...

بهترین کارو کردی

اره دیگه اونی که میرن میگیرن فک میکنن آفتابو مهتاب ندیده هست