2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190198 بازدید | 806 پست
پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

بگو خفه شو اگه دوسم داشتی میومدی منو میگرفتی نه اینکه بهم خیانت کنی

مرتیکه هول

محلش نده بلاکش کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان زمانه ای نیست پسرا رو به زور وادار به ازدواج کنن،برادر شوهر من یه دختر رو میخواست  خانواده خیلی مخالفت می‌کردن،ببین انقد تهدید به خودکشی و.. کرد که بلاخره بعد دو سال رضایت دادن ورفتن خواستگاری ،حتی عروسی برادر شوهردیگم نیمد به خاطر اون دختره،پسرا اگر دختری رو از ته دل دوست داشته باشند محاله پا پس بکشن ،بقیش چرنده 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

با زنش دعوا شده فیلش یاد هندستون کرده، فردا آشتی میکنن 

پس به این پیام دل نبند و احترام خودت رو حفظ کن 

پسر متاهلی که این یپام رو میده، از هر اشغالی که فکرش رو بکنی کثیف تره 

حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

اصلا جواب نده 

اتفاقا اون دنبال جواب شما ست،. حتی جواب بد و توهین که بهش بکنی خوشحال تر میشه تا جواب ندی 

اصلا باز نکرده پاک کن پیاما ش رو 

دیلیت اکانت هم نزن چون متوجه میشی یپام رو دیدی و دیلیت کردی 

&لا پیام رو پاک کن انگار اصلا نبوده 

چطور اون وقتی که ازدواج کرد و تصمیم گرفت شمارو کنار بزاره اجازه ی هیچ حرف و سخنی به شما نداد و بلاکتون کرد ,حتی نخواست حرفاتونو بشنوه همزمان باشما بوده ولی قلبش با شما نبوده ,و براحتی بلاکتون کرده چرا باید شما به اون فرصت صحبت بدید ,باید بفهمه که شما رو ازدست داد ,و اینا ادمهای مریضن ,هستن ادمای مریض پر جامعه هست شما که مسئول بیماری و درمان اونا نیستید ,و اینجور ادما روحتو الوده میکنن ,اجازه بهش نده  ,مطمین باش شماره هزار تا دختر دیگه هم توی گوشیشه ,و به اونا هم پیام میده

من ریدم رررررررررریدم تو این دوسداشتن ک فقد حرفه مفته 

ادمهای حال بیالی و بی معرفته قدر نشناس ک مث اب خوردن با احساسه دخترا بازی میکنن اخرشم چهارتا حرف خوشگل میزننو خدفظ .

میرن پی عشق و حالشون و فقد ب فکر منافع خودشونن و احساسه دیگری اصلا براشون مهم نیس ک اگر مهم بود که الان با وجود بودن اسم یه زنه بیچاره تو شناسنامش نمیومد باز یاد اوری گندکاریه گزشترو واس دوسدختر قبلیش کنه و از نو باعث ناراحتیش بشه .

مردا والله تنوع طلبن و چیزی فراتر از اینکه.میگن هم خرو میخان هم خرما .

این آدم از اولش معلوم بوده  دو قطبی است 

چون   آدمها  ۲  فاز هستند  فاز  خوشی و ،!!،،

فاز تحصیل و کار و ....

یعنی  کسی که  در حال تحصیل و کار هست نباید فاز خوشی آنهم غیرمجاز باشد  این ادم تکلیفش باخودش روشن نیست  خود دانی میتوانی  دقیق ازش بخواهی  اعلام کند کدام راه و فکر است 

من جایه شما بودم اول مینوشتم بعد بلاکش میکردم

مینوشتم وقتی از زندگیم بیرون رفتی از خدا گلایه کردم و حالا میفهمم خدا در حق من چه لطف بزرگی کرده تو خیانت کار رو از از زندگیم حذف کرده...خدا رو شکر که این ازدواج نصیب من نشد والا الان همونطور که به زنت خیانت میکنی بمن خیانت میکردی...فقط میتونم بگم برو گمشو نر خائن و عوضی...

ببخشید از حرفایه آخریم بلانسبت شما😊

ان شا الله خودت خوشبخت بشی یادت بره.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹