2777
2789
عنوان

واقعا امتحان های الانو‌ با زمان خودتون مقایسه نکنین 🤷🏻‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله توجه کنید از اولم گفتم نمیدونم دلیل قبول نکردنتون چیه ، اگه من مقصرم ی دنیا معذرت قصدم بی احترام ...

خیر شما مقصر نیستی حرف بی پایه میزنی اگه این ساعتها که تو نی نی سایت وقت تلف می‌کنی درس میخوندی نمیگفتی امتحانا سخته و‌خارج کتابه..هم خودت استرس میگیری هم تو‌دل بقیه رو خالی می‌کنی.موفق باشی.

ولی دانش آموز یا می‌خوابه یا درس میخونه تو‌نی نی سایت نمیچرخه

اونوقت‌ معلم چیکار میکنه ؟ ول میگرده تو سایت و حرف چندین هزار دانش آموز تو کتش نمیره 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
خیر شما مقصر نیستی حرف بی پایه میزنی اگه این ساعتها که تو نی نی سایت وقت تلف می‌کنی درس میخوندی نمیگ ...

من امتحانامو دادم الانم میخوام دوباره کنکور بدم ، معنی حرف بی پایه اینه ممنونم ، دلیل اینجا بودنم اینکه کلا آدم اجتماعی نیستم و اینجا جایی هست که میتونم برای خودم بنویسم و همین 

اگر شما نگرانیتون برای بچه ها ۳۰ درصده من نگرانیم ۷۰ درصده چون خودم جزوشونم 😂🤌