یعنی می گید کتاب ها تون سخت تر از کتاب های قدیم شده؟من کتاب تاریخ دخترم رو با کتاب تاریخ زمان خودمون مقایسه می کنم می بینم خیلی مطالب ساده تر و کم حجم تر شدن.
علاوه بر سختی کنکور و نهایی شما یه آمار از تحصیلات راننده اسنپ ها بگیر میتونی بفهمی چرا بی انگیزه شد ...
خیر راننده اسنپ هم تو دانشگاه درست درس میخواند سواد یاد میگرفت دیگه نهایتش از یه دانشگاه خوب پذیرش میگرفت...دانشگاه بدتر از مدرسه فقط میرن واسه مدرک.آخه مدرک به چه دردی میخوره؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بله منم هم خودم بچه دبیرستانی دارم هم معلمم میدونم شرایط رو...درک مطلب زیر خط فقر...اصلا سوال رو متوجه نمیشن که بخوان جواب بدن...فضای مجازی باعث شده دامنه توجهشون خیلی کم بشه...
امکان ندارد...تست های کنکور بله...ولی نهایی کاملا در سطح کتابه...به جز زبان که نرمال امتحان زبانه که ...
میتونید خودتون برین ببینید من از خودم چیزی نمیگم شیمی نه ولی فیزیک دهم سخت بود ریاضیشونم خوب بود ولی بعضی از دروس اصلا در حد کتاب نبود هر پایه دوسه تا درس سخت داشتن
کتاب رو نمیدونم اما امتحانا و کنکور قدیم در مقابل جدیدا جوکه
امکانات شما هم در مقایسه با امکانات زمان ما شاهانه به نظر می رسه.ما توی خواب هم نمی دیدیم تلفن ها طوری پیشرفت کنن که مثل معلم سرخونه بشن.یا زمان ما کتاب کمک درسی اصلا به این اندازه نبود.