2777
2789
عنوان

واقعا امتحان های الانو‌ با زمان خودتون مقایسه نکنین 🤷🏻‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 36 پست

یعنی می گید کتاب ها تون سخت تر از کتاب های قدیم شده؟من کتاب تاریخ دخترم رو با کتاب تاریخ زمان خودمون مقایسه می کنم می بینم خیلی مطالب ساده تر و کم حجم تر شدن.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
علاوه بر سختی کنکور و نهایی شما یه آمار از تحصیلات راننده اسنپ ها بگیر میتونی بفهمی چرا بی انگیزه شد ...

خیر راننده اسنپ هم تو دانشگاه درست درس میخواند سواد یاد می‌گرفت دیگه نهایتش از یه دانشگاه خوب پذیرش می‌گرفت...دانشگاه بدتر از مدرسه فقط میرن واسه مدرک.آخه مدرک به چه دردی میخوره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی می گید کتاب ها تون سخت تر از کتاب های قدیم شده؟من کتاب تاریخ دخترم رو با کتاب تاریخ زمان خودمون ...

کتاب رو نمیدونم 

اما امتحانا‌ و کنکور قدیم در مقابل جدیدا‌ جوکه‌ 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
همین نهایی های پارسال امتحان زبان دوازدهم بچه ها فقط نمره قبولی گرفتن یا فیزیک دهم قشنگ سخت ترین سوا ...

بله زبان رو قبول دارم چون استاندارد سوال زبان اینه که خارج از کتاب باشه.ولی فیزیک و شیمی و‌ اگه کتابو‌خوب بخونی هجده کمتر نمیگیری

من خودم بچه دبیرستانی دارم.میبینم شرایط بچه ها رو.واقعا نمیخونن بیشترشون

بله منم هم خودم بچه دبیرستانی دارم هم معلمم می‌دونم شرایط رو...درک مطلب زیر خط فقر...اصلا سوال رو متوجه نمیشن که بخوان جواب بدن...فضای مجازی باعث شده دامنه توجهشون خیلی کم بشه...

بله زبان رو قبول دارم چون استاندارد سوال زبان اینه که خارج از کتاب باشه.ولی فیزیک و شیمی و‌ اگه کتاب ...

من داشتم با بچه های مدارس خاص صحبت می‌کردم خودمم سوالاتشون رو دیدم واقعا از سطح کتاب و خیلی از کتابای کمک درسی هم بالاتر بود 😊

من داشتم با بچه های مدارس خاص صحبت می‌کردم خودمم سوالاتشون رو دیدم واقعا از سطح کتاب و خیلی از کتابا ...

امکان ندارد...تست های کنکور بله...ولی نهایی کاملا در سطح کتابه...به جز زبان که نرمال امتحان زبانه که لغت خارج کتاب بیاد هیچ کدوم خارج کتاب نبودند

امکان ندارد...تست های کنکور بله...ولی نهایی کاملا در سطح کتابه...به جز زبان که نرمال امتحان زبانه که ...

میتونید خودتون برین ببینید من از خودم چیزی نمیگم شیمی نه ولی فیزیک دهم سخت بود ریاضیشونم خوب بود ولی بعضی از دروس اصلا در حد کتاب نبود هر پایه دوسه تا درس سخت داشتن 

کتاب رو نمیدونم اما امتحانا‌ و کنکور قدیم در مقابل جدیدا‌ جوکه‌

امکانات شما هم در مقایسه با امکانات زمان ما شاهانه به نظر می رسه.ما توی خواب هم نمی دیدیم تلفن ها طوری پیشرفت کنن که مثل معلم سرخونه بشن.یا زمان ما کتاب کمک درسی اصلا به این اندازه نبود.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
میتونید خودتون برین ببینید من از خودم چیزی نمیگم شیمی نه ولی فیزیک دهم سخت بود ریاضیشونم خوب بود ولی ...

یه مثال بزن...همینطوری نگو..مثلاً بگو‌سوال فلان...فیزیک یازدهم...من میرم میبینم میام  بهت میگم کجای کتاب بوده...گفتم همه به جز زبان

یه مثال بزن...همینطوری نگو..مثلاً بگو‌سوال فلان...فیزیک یازدهم...من میرم میبینم میام بهت میگم کجای ...

گفتم فیزیک دهم فیزیک یازدهم نرمال بود مثل اینکه 

همینطوری چیزی نمیگم این اصلا حرف درستی نیست واقعا برای منی که خودم میخوام کنکور بدم و باید ترمیم بزنم و سوالاتم دیدم و چک کردم