2777
2789
عنوان

کیا مثل من از بچه متنفرن

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 66 پست

بچه داری خیلی سخته  خیلی ... ولی خوب من نظرم اینه وقتی پیر شدم دو نفر بهم سر بزنن بیان خونم سوت و کور نباشه... البته ممکن هم هست نیان ها ولی خوب به نظرم با همه سختیا بچه داشتن بهتر از نداشتنه در کل. 

😍😍😍 من دوتا دارم حیف مستاجریم وگرنه اقدام میکردم واسه بعدی خیلی دوست دارم دورم شلوغ باشه چون خودم ...

چ انرژی ماشالله  خدا بخواد خونه هم می خرید

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک راجب بچه های مردم صحبت نمیکنم میگم خودم دلم نمیخاد بچه بیارم مامانم اختیار خودشو داشت آورد البت ...

اخه گفتی مهمون کوچو لو داشتم ..رو این حساب گفتم ..خب دیگه وقتی تنفر داری نمیتونی خوبیهاش رو هم ببینی ..امید وارم هیچ وقت به خاطر نداشتن بچه پشیمون نشی ...چون همانطور که گفتم .در کودکی به پدرومادر نیاز داریم .در جوانی ومیانسالی به کسی نیاز نداریم .وخودمون کافی هستم .ولی در بزرگسالی وافتادگی دوباره به یکی نیاز پیدا میکنیم ..که این دیگه به انتخاب خودمون در جوانی بستکی پیدا میکنه ...اون ادم میتونه پرستار باشه که در ازای پولی که میگیره خدمت کنه .مینونه اولاد باشه که برات پرستاربگیره .وخودش  هم مرتب حواست بهت باشه ...

پسراتون چند سالشونه باهم بحث و دعوا هم دارن ؟منم سه تا دارم بعضی وقتها از دستشون گریه میکنم خسته شدم

۱۴سال

۷سال

۷ماه

چرا بلاخره دعوا و کل کل ک دارن

ولی من دخالت نمیکنم بینشون بعد خودشون خوب میشن باهم

ولی خیلیمممم پشت و حامی همدیگه هستن خیلی خوشم میاد🥰