2777
2789
عنوان

چرا من درس نمیخونم 😭😭🥺

208 بازدید | 39 پست

همه امتحان ها رو گند زدمممم

اصلا نمیخوندم میرفتم امتحان میدادم 

نمرات همه زیر ۱۰ شده 

چیکار کنم نوبت دوم رو بخونم 😭😭

نمیخوام بمونم شهریور من تا حالا نیفتادم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

برنامه ریزی کن از ۳ ساعت شروع کنن

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حال روحیم خوب نبود 

ویروس هم گرفتمممم  اصلا نخوندم 

از طرفی اهمال کار شدمممم

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

منی که امسال کنکوریم و حوصله درس ندارم رشتمم تجربی هس چه خاکی کنم تو سرم من درس خون ترین دانش آموز مدرسه بودم همیشه نمره هام بیس بود ولی انگار یه جایی از درس خسته شدم و استپ کردم نمی‌دونم چکار کنم دیگه مغزم نمی‌کشه 

اولین قدم حذف نی نی سایت 

حذف اینستا و تحویل گوشی به پدرومادر

بعدش حتما درس میخونی 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
برنامه ریزی کن از ۳ ساعت شروع کنن

تو بگو ۵ دقیقه نمیتونم بخونم 😭😭

اجیدوازدهم هستی؟

اره گلم 

دقیقا ادم میگه هی امتحان بعدی رو جبران میکنم ولی دریغ

وای منم بخدا همینم های گفتم امتحان بعدی امتحان بعدی کلی بازم هیچی 😭😭

اره گلم

توصیه خواهرانم‌ بهت

کنکور قبول نشدی،ولش کن

آدمی که سال اول نخونه،هیچ رقمه درس بخون نمیشه، عین خودم..برو دنبال حرفه و شغل جدید وقتتو‌ تلف نکن.. 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم