2777
2789
عنوان

من پسری هستم😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 87 پست
خب همون مغازه بگو بخند کن ادمارو بسنج مغازه چی چی هست خودتو محدود نکن با سایر کسبه اشنا شو باهاشون م ...

مغازه از خودم نیست

کار میکنم فقط 

مغازه لوازم بهداشتی 

نمیتونم ضعف دارم  نیابد با آدما قاطی بشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مغازه از خودم نیستکار میکنم فقط مغازه لوازم بهداشتی نمیتونم ضعف دارم نیابد با آدما قاطی بشم

بسم الله 

اخه تو وسط دایره ای بگو بخند با مشتری این جنس و بیار اون جنس و بیار مگه میشه😐تو خودت خودتو محدود میکنی بنظرم وارد رابطه نشو ب هیچ وجه اول برو مشاور

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مشکلات روحی عجیب غریب قابل گفتن نیست

اوکی 

پس دیگه خود دانی خدا بهت کمک کنه گل

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مشاور رفتم همش میگی هیچیت نیست فقط استرس و وسواس داری ولی اشتباه میکنه

خیلی گنگه برام خب حتما مشکل همیناس ک داره مشکلات بزرگتر میکنه

میگم که اصلا یه مشکلاتی دارم که قابل حل نیستیعنی انقدر وقت ندارم که حلش کنم چون یه عمر طول میکشه دعا ...

کنجکاو شدم😐میشه بگی چی ب چیه مشکل درونگرایی داری؟

مثلا برادر من ی مدت میگفت دوس ندارم با کسی حرف بزنم اجتماع گریز بود سر نخ و ک گرفتیم محدودیت بابام و مامانم پیدا شد

حس ترس از اجتماع و داشت 

ک مثلا اگه با یکی دوست شم معتادم کنه چی 

اگه با ی دختر برم تو رابطه از حد بگذرونم چی یا دختره خیانت کنه یا مثلا دعوا بشه یا نتونم

از هیکلش ناراضی بود میگفت اگه مثلا برم باشگاه سوتی بدم چی ب هیکلم بخندن چی و همینجور این چی و چی و چیا مانع شد بزرگ بشه عین ی بچع بود ک مثلا میاد میگه مامان اب میخوام‌ و بلد نیست لیوان برداره خودش اب بخوره باید مامان بهش بده

کنجکاو شدم😐میشه بگی چی ب چیه مشکل درونگرایی داری؟

اینایی که میگم تلقین و توهم نیست 

عین واقعیته و خیلی سعی کردم قبولش نکنم ولی چاره ای جز پذيرش نداشتم 

مشکلات من ایناست :

به شدت ترسو و بزدلم

بی اعتماد به نفسم و اصلا خودمو قبول ندارم 

ثبات هیجانی و ثبات تصمیم گیری ندارم و در کسری از ثانیه تمام تصمیمات و نظراتم عوض میشه 

بهره هوشی خوبی ندارم و گاهی اوقات موضوعات رو خیلی دیر متوجه میشم و آموزش پذیر نیستم

فوق العاده شل و ول و ضعیف النفسم و اصلا اراده ندارم 

به شدت ساده لوحم و زود تحت تاثیر قرار میگیرم 

ساده لوحی در حد حماقت و خنگی    اصلا یه چیز عجیب غریب 

ثبات احساسی هم ندارم یعنی اصلا نمیتونم بگم از فلان چیز خوشم میاد یا بدم میاد چون اساسا چیزی به نام عشق و نفرت که به طور ثابت توی وجودم باشه نیست و دائم در حال نوسان عاطفی و احساسی هستم 

اینایی که میگم تلقین و توهم نیست عین واقعیته و خیلی سعی کردم قبولش نکنم ولی چاره ای جز پذيرش نداشتم ...

چقدر شبیه منی😂

ببین من تصمیمات مهم و اساسی زندگیم رو هیجانی میگیرم 

در عین حال ک از ی چیزی خوشم میاد ازش هم بیزارم 

برا هرچیز کوچیکی دلهره میگیرم این تاثیر گذار شده تو زندگیم یعنی حتی بخاطر ترس ها و استرس هام میخواستم بچه هام نزارم برن مدرسه 

عشق برام مفهومی نداره 

کافه رفتن گشت و گذار کوه نمیدونم اینایی ک جوونا دوست دارن برام بی معنیه در ارتباط با همسرم افتضاح بودم افتضاح عمدتا باهم صحبت نمیکنیم چون نمیدونم چی باید بگم نهایت هرچی میگم میکشه ب دعوا😂

همش از بی هدفیه انگار گم شده باشی