2777
2789

نمیخوام این چیزا باشه.😂💔اخه از برنامه پاسخگو پرسیدم گف اگه از کانالت با این محتواها ب درامد برسی حرامه.بعد الان من هرچی فکر میکنم همچی حرام درومد.پروفایل ها اکثرا بی حجابه حرامه کپی حرامه اهنگی که قر بیاره تو کمرت حرامه.خب من الان چ کنم؟اونقدرم هنر ندارم که بخوام هر کاری کردم از ذهن خودم باشههه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

محتوی سیاسی مذهبی😁

یاد ندارم🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروفایل بی حجاب اگه مسلمان باشه مشکل داره نه هر عکسی کپی هم بعضی جاها مشکلی ندارن بلاگری هم که مشکل شرعی نداره ولی کار مزخرفیه از نظر من

می‌تونی یه مهارت رو آموزش بدی یا مثلا شعر از شاعرای مختلف رو بذاری

حرام چیه بابا به کی آشسب میرسونه حرام باشه؟

نمیدونم ولی برام خیلی مهمه

پروفایل بی حجاب اگه مسلمان باشه مشکل داره نه هر عکسی کپی هم بعضی جاها مشکلی ندارن بلاگری هم که مشکل ...

کپی گف باید با رصایت طرف باشه خو منکه نمیتونم دونه به دونه برم رضایت بگیرمممم

نمیدونم ولی برام خیلی مهمه

خودت وجدان داری عقل داری خودت بهتر میتونی تشخص بدی چی حرامه چی حلال 

وگرنه یه زمانی یه عده چرخ خیاطی روهم حرام اعلام کرده بودن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
پروفایل بی حجاب اگه مسلمان باشه مشکل داره نه هر عکسی کپی هم بعضی جاها مشکلی ندارن بلاگری هم که مشکل ...

بلاگری ک کلا مشکل شرعی داره.طرف از هر دری حرف میزنه بقیه رو مسخره میکنه فضای بلاگری بستگی ب عملکرد ادم داره بنظرم.البته خوباشون شامل حرفم نمیشه

خودت وجدان داری عقل داری خودت بهتر میتونی تشخص بدی چی حرامه چی حلال وگرنه یه زمانی یه عده چرخ خیاطی ...

چرا اخههه.چرخ خیاطی چشه مگ.نمیدونم باید بشینم فک کنم😐😂💔

بلاگری ک کلا مشکل شرعی داره.طرف از هر دری حرف میزنه بقیه رو مسخره میکنه فضای بلاگری بستگی ب عملکرد ا ...

خودم که کلا مخالفم با بلاگری و متنفرم واقعا 

اما همشون مسخره کردن و اینا نیست که مثلا روزمرگی می‌ذارن یا ولاگ می‌گیرن اینا که اوکیه

چرا اخههه.چرخ خیاطی چشه مگ.نمیدونم باید بشینم فک کنم😐😂💔

میگم که به این خرفا اعتماد نکن 

ببین چی به ضرر مردمه اون شاید حرام باشه

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن