2777
2789
عنوان

من پسری هستم😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 87 پست
ببین من تصمیمات مهم و اساسی زندگیم رو هیجانی میگیرم در عین حال ک از ی چیزی خوشم میاد ازش هم بیزارم ب ...

دقیقا درکتون میکنم 

اصلا انگار توی هوا معلق هستم 

هیچ مبنا و معیاری ندارم 

و این خيلي افتضاحه 

و باعث میشه آدم از خودش بدش بیاد

کجاش شبیه شما بود ؟

ببین من خیلی زود گول میخورم خیلی زود بعد ک مثلا میفهمم چجوری گول خوردم میخوام کله خودمو بکنم🙁هیعنی ی حماقتا و ی کارا ی تصمیمات اشتباهی گرفتم ک بگم شاخ در میاری 

ارادم صفره صفررررر مطلق الان اضافه وزن دارم 

ی بیماری هم دارم باید شیمی درمانی کنم ولی قبلش باید۲۰کیلو وزن کم کنم هر روز میندازم فردا😅منم تو تصمیماتم ثبات ندارم🤒مثلا اون روز ی وسیله گذاشتم برا فروش با این ک ازش متنفرم کلی هم خریدار داشت گفتم ن ولش کن اگهیشو برداشتم😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا درکتون میکنم اصلا انگار توی هوا معلق هستم هیچ مبنا و معیاری ندارم و این خيلي افتضاحه و باعث می ...

دقیقا من حتی امروز میگفتم بمیرم راحت میشم آرامش بهتری نسیبم‌میشه بعد عین چی از مرگ میترسم انقد تصمیمات عانی و هیجانی گرفتم هرچی میگم دیگه کسی باور نداره😅

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین من خیلی زود گول میخورم خیلی زود بعد ک مثلا میفهمم چجوری گول خوردم میخوام کله خودمو بکنم🙁هیعنی ...

دقیقا منم همینم دقیقااااااااا

حالم از خودم بهم میخوره  

و هیچ راه درمانی هم نداره متاسفانه 

ایشالله که بیماری تون بهبودی پیدا کنه🌺🌺

دقیقا من حتی امروز میگفتم بمیرم راحت میشم آرامش بهتری نسیبم‌میشه بعد عین چی از مرگ میترسم انقد تصمیم ...

ولی من درباره مرگ ثابت قدم هستم 

یعنی با مرگ هیچ مشکلی ندارم و اصلا نمی‌ترسم ازش