2777
2789
عنوان

خوشبحال اونا که تنها نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 52 پست
اصلا صحبت ما یه چیز دیگست. حرف شما به موضوع ما ربطی نداره. خواهشا مباحث و قاطی. نکن. ما در مورد آگاه ...

دقیقا حرف شما همین جوابی ندادی به من اما اوکی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کی گفته ما می خاییم عارف باشیم.شناخت خصوصیات ذهنی مون مساوی آزادیه. ذهن به قول بودا دیر یا زود تولید ...

خیلیا هستن هیچکدوم از اینا را نمیدونن ولی او براشون هو رب المستحیل هم هست

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سر به سایت عباسمنش بزن ویساشو گوش بده جواب تمام سوالاتت رو میگیری

فکر نکنم جوابی باشه که منطق اینهمه درد رو بتونه توجیه کنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فکر نکنم جوابی باشه که منطق اینهمه درد رو بتونه توجیه کنه

شما مختارین، این فقط یه پیشنهاد بود

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
شما مختارین، این فقط یه پیشنهاد بود

ممنون ازت عزیزم ⚘️

خیلیا هستن هیچکدوم از اینا را نمیدونن ولی او براشون هو رب المستحیل هم هست

نه نیست نمی تونه باشه اونا با منیتشون ساختن و شما هم خودتو با اونا مقایسه میکنی. قرآن میگه و شارکهم فی اموال و اولادر اموال و اولادشون با شیطان که همون هویت فکریه شریک هستن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه نیست نمی تونه باشه اونا با منیتشون ساختن و شما هم خودتو با اونا مقایسه میکنی. قرآن میگه و شارکهم ...

الان دیگه اکثر مردم هم هویت با شیطان شدن! دوست عزیز تفسیر و تعبیر قرآن کار هر شخصی نیستش!

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
الان دیگه اکثر مردم هم هویت با شیطان شدن! دوست عزیز تفسیر و تعبیر قرآن کار هر شخصی نیستش!

باشه شما هم  راه ذهنو ادامه بده  وقرین شیطان باش. ولی بدون کتک ودرد و رنج هم ادامه داره. آدما وقتی از عشق میشنوند دهنشون کف میکنه. فوری می پرن عصبی می شن البته منیتشون نه حضور و خداییتشون.  با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی/تا بی خبر بسوزد در درد خود پرستی. ودر ذهن قوی شدی و حتی برنامه گنج حضور و نور مولانا و بزرگان هم نتونسته روی منیتت و ذهنت اثر بزاره.به همین خاطر اتفاقات بد جذب میشن. جهان درون در بیرون منعکس میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا