2777
2789

پدرشوهرمو میگم

یه بار حلیم عدس گرفته بود خودش از گوشه ظرف خورده بود بقیه‌شو داده بود شوهرم آورد بالا (طبقه بالاشون هستیم) همون روز منو شوهرم بحثمون شد دعوامون شد وسط دعوا و بحث شوهرم ظرف حلیم عدس رو همونجوری نشسته (یه مقداری هم هنوز داخلش بود) برداشت برد پایین. بعد از بالا شنیدم که پدرشوهرم داشت فحشم میداد میگفت "آشغال عوضی ظرف رو نشسته. گذاشته من بشورم. من باید ظرفشو بشورم"

حالا اینا گذشت...

کلا پدرشوهرم کار کامپیوتری که داره همیشه زنگ میزنه بیا برام انجام بده مثل امروز. دلم میخواد بزنم توی صورتش که تو همونی که مثل چی به من فحش میدادی بخاطر یه ظرف...

توکل به خدا🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بالا خونه پدر شوهر می‌شینی فکر همین جاها هم باش

خیلی ها مجبور میشن با این اقتصاد 

شما نمک رو زخم نباش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
وقتی بالا خونه پدر شوهر می‌شینی فکر همین جاها هم باش

واقعا با این اوضاع گرونی و اجاره مسکن غیر از نشستن بالای سر پدر و مادر جوون ها چکار میتونن بکنن 

پدر شوهرشم میتونست تذکر بده نه اینکه به عروس خودش فحش بده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حالا که کار داری زنگ میزنی بیا انجام بدهبعضیا چقدر بیشعورن بخدا

برو ولی سر سنگین باش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا با این اوضاع گرونی و اجاره مسکن غیر از نشستن بالای سر پدر و مادر جوون ها چکار میتونن بکنن پدر ...

آره واقعا نتونستیم اجاره کنیم از نظر مالی

هرچیم باشه حق نداشت فحش بده کلا خیلی بددهنه

توکل به خدا🌿