2777
2789
عنوان

خوشبحال اونا که تنها نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 52 پست
با سلاملاتحزن ان الله معنا محزون مباش خدا با ماست خدا همه جا هست

ولی حرف زدن با همون خدا یک طرفه هست گاهی دلم میخواد صدای خدا را بشنوم ولی صدایی نیست

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
دوست چقدر وقت یک انسان را میتونه پر کنه؟این شبها مگه صبح میشه دلت میگیره خودت باید خودت را اروم کنی ...

دلیل تنهاییت چیه؟ خانوادت کجان؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله همیشه حرف زدن از دور قشنگه ولی تا تو شرایط ادم ها نباشیم نمی فهمیم چی میکشن

درد می آد که به ما پیغام بده یک جایی اشتباه میکنیم و باید اونو اصلاح کنیم. نه اینکه با درد هم هویت بشیم. اصلا ما برای این کار اینجا نیومدیم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

درد می آد که به ما پیغام بده یک جایی اشتباه میکنیم و باید اونو اصلاح کنیم. نه اینکه با درد هم هویت ب ...

اوکی.ببین مباحث ایگو و اگاهی و من ذهنی را نمیشه مدام تو زندگی پیاده کرد و ما ادم های عادی قرار نیست همه امون عارف باشیم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
درد می آد که به ما پیغام بده یک جایی اشتباه میکنیم و باید اونو اصلاح کنیم. نه اینکه با درد هم هویت ب ...

ولی گاهی پیدا کردن علت درد خیلی سخته

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
بله همیشه حرف زدن از دور قشنگه ولی تا تو شرایط ادم ها نباشیم نمی فهمیم چی میکشن

ببین ما اینجا می خاییم مثل دو تا خواهر حرف بزنیم تا شاید مشکلمون حل بشه. نه اینکه جبهه بگیریم و زخم بزنیم. هزار تا دلیل می آرم که شما خطا می کنید دراین جور دیدن

این حرف ببخشید مزخرفه به تمام معناست اونی که تو فقر میمیره چه نیازی به درس داره؟ اونی که وسط جنگی که خودش مقصر نبوده میمیره چه درسی باید بگیره؟ 

اونی که اینقدر میدوه اما نه تنها کمکی نمیاد بلکه از آسمونم سنگ‌میباره چه درسی میخواد بگیره؟ اینا یه مشت حرفه مفته که واسه آدم دلداری نمیشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این حرف ببخشید مزخرفه به تمام معناست اونی که تو فقر میمیره چه نیازی به درس داره؟ اونی که وسط جنگی که ...

اصلا صحبت ما یه چیز دیگست. حرف شما به موضوع ما ربطی نداره. خواهشا مباحث و قاطی. نکن. ما در مورد آگاهی و حضور حرف می زنیم

این حرف ببخشید مزخرفه به تمام معناست اونی که تو فقر میمیره چه نیازی به درس داره؟ اونی که وسط جنگی که ...

یه سر به سایت عباسمنش بزن ویساشو گوش بده جواب تمام سوالاتت رو میگیری

اوکی.ببین مباحث ایگو و اگاهی و من ذهنی را نمیشه مدام تو زندگی پیاده کرد و ما ادم های عادی قرار نیست ...

کی گفته ما می خاییم عارف باشیم.شناخت خصوصیات ذهنی مون مساوی آزادیه. ذهن به قول بودا دیر یا زود تولید دوخا میکنه دوخا یعنی درد و رنج ما یک جایی باید اینو قطع کنیم. تا این کارو نکنیم خودمونم بکشیم او رب المستحیل نمیشه. یعنی نمی تونه به ما کمک کنه.