خانما من واقعا تو خونه کوچیک دلم میگیره. خیلی سختمه از راه پله بالا برم. و همیشه تو خوابم هم خونه ویلایی نمیدیدم. الان خونمون ۶۰_۷۰متره خییییلی کوچیکه همیشه وسایلم ریخت و پاشه. یهو از طرف ی ارگان دولتی ی خونه برامون جور شد. ۲۰ تا خونه تو ی کوچه. حیاط مجزا. اگ دو طرف کوجه رو در نظر بگیریم. ۵ تا خونه چپ ۵ تا خونه راست. دیروز مراسم قرعه کشی بود و ما افتادیم پایین و حتی اولین خونه یعنی موقعیتش نسبت ب کسایی ک تو قرعه کشی بوده خیلی خوب بود. من واقعا انقد خوشحال بودم ک نگم. درسته خونه از مرکز شهر دوره ولی عوضش حیاط داره. خونه خودمونه. راه پله نداره. ۳ تا خواب داره. دیشب انقد ذوق داشتم خونه ها هنوز نیمه کارن گفتم بریم ببینیم وقتی رفتیم خیلی از خونواده هاهم اومده بودن همه مردا هی گفتن خداروشکر فلان بیسار. شوهر من بُق کرده بود ک نقشه ش خوب نیست. راستم میگه البته متراژش اونقد بالا نیست ک ۳ خواب باشه. ولی من گفتم فوقش یکی از خوابارو تخریب میکنیم روی سالن. ولی شوهرم انقد دلسرد شده گفت ن میفروشمش. با پولش ی ۵۰ متری مرکز شهرم نمیشه خرید. خدایا چقد خستم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والا ما چندتا خواهریم. یکیشون شوهرش سپاهیه از همه بدبخت تره بیچاره. کلی اذیته
سپاهیا ما حقشو خوردن احتمالا. من یه بار با یه خانواده رفتم مرکز درمانیشون کپ کردم.
تمام دندون هاشونو رایگان درست میکردن. عمل های خیلی سنگین و گرون با یه فاکتور مبلغشو بهشون برمیگردوندن. کلی بلیط سینما و پارک ابی و رستوران و استخرو...
سالی یک بار یه جایی هست مخصوص مسافرت و تفریحاتشون
ویلا و ... کاملا رایگان
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
واقعا خونه ی بزرگ و دلباز یه چیز دیگست. این جای جدید به فروشگاه ها و مراکز خرید و مدرسه وکلاس های اموزشی نزدیکه؟
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بعدم ۱۵ تومن حقوق برای نظامی شرم اوره کشورای بقیه ب نطامی بها میدن
در مقابل قشر کارگری که زیر پا لهشون میکنن بازم خوبه این امکانات برای نظامی هاشون
بعدم ۱۵ تومن حقوق برای نظامی شرم اوره کشورای بقیه ب نطامی بها میدن
و بله. کلا این وضعی که برای همه ی ما ساختن شرم آوره💔
من چند روزه این قدر رفتم تو فکر عید که چجوری میخوایم پشت سرش بزاریم. واقعا دلشوره گرفتم .
یه زمانی لحظه شماری میکردم برا اومدن عید
من ب اونم فکرنمیکنم باورت میشه میگم فقط قسطامونو جمع کنیم تموم شه بدهکار نمونیم
استارتر میاد میکشه ما رو تو تاپیکش اینقدر نظر گذاشتیم😆