2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا میخواستم برا سومین بار ازمون شهری بدم😂😂

عشق من کیه😂

قبول شدی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اقایی ندالم🥺🤣

فدا سرت منم ندارم😂🤌🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
عشق من کیه😂قبول شدی؟

دقیقا بعد از سه سال دوستی و یکسال ازدواج و در مجموع ۴سال باهم بودن هر روزی ۲۰بار اینو مبگه دیگه حساسیت دارم بهش😂😑وای اره قبول شدم رانندگی میکردما ولی گواهینامه نداشتم😂دوبار ماشینو ازم‌گرفتن بردن‌پارکینگ شوهر بیچارم‌کلی با دردسر ازادش کرد 

من کار داشته باشم زنگ‌میزنم   چت   هم فقط  شده ویس  های دخترم که  به  باباش  گفته  برام  بستنی  بخر   کیک بخر  اوشکولات   ( شکلات) بخر    دیب (سیب) موز  فقط،سفارششش  داره  

استغفرالله نمیگی بگه بیا اراده کن از💧 بچه درست کن😂🤦‍♀️

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
دقیقا بعد از سه سال دوستی و یکسال ازدواج و در مجموع ۴سال باهم بودن هر روزی ۲۰بار اینو مبگه دیگه حساس ...

عشق من کیه کی بودی تو😂😂

دفعات قبل چرا رد شدی؟

من دیروز رفتم ولی رد شدم بار اولم بود

ینی بد ریدم😂😂🤌🏿

بچه هااا😐

گفتم آقایی ندارم ، یه مرد الان درخواست دوستی داد😐😑

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

یه عقاب همیشه تنهاس😂😌

دلم میخاد منطقی نباشم

ولی خب😂