2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 162 پست
لایک کردم ولی اگر میخواید منو متقاعد کنید و ماده تبصره بیارید بنظرم خودتون رو خسته نکنید. از ۱۵_۱۶ ...

این عبادت کردن ها هم همین مدلی هست منیت و نفس ما دخیل هست می گیم نظر ما مهمتر از نظر خداست در صورتی که خدا نیازی به این عبادت ما نداره دوست داره آنگونه که خودش می خواد عبادت بشه نه آنگونه که ما می خواهیم! 

یعنی طرف حتی حاظر نیست از یه ناخن مصنوعی اش در برابر پروردگارش بگذره!  بعد این چه دوست داشتن و از خود گذشتنی هست؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اگر کسی الگو از ائمه داشته باشه خب خودش رو شبیه اون عزیزان میکنه و اگر هم میخواد فقط از این انوار فقط در موارد گرفتاری کمک بگیره و بقیه عمر رو خودش مطابق دلش عمل کنه یک حرف دیگه اس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این عبادت کردن ها هم همین مدلی هست منیت و نفس ما دخیل هست می گیم نظر ما مهمتر از نظر خداست در صورتی ...

غذر میخوام شما تا حالا چندتا کتاب و مقاله خوندین؟

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

احکام الهی مجموعه ای از قرآن و عترت هستتنها قرآن نیست که باید بهش عمل بشه سیره اهل بیت هم هستبسیار ا ...

حجاب نه 

برای خودنمایی و دلبری نکردن هستن.برای نگاه گناه نکردن 

برای هیزی نکردن 

برای جلب توجه نکردن

برای حجاب به شکلی که امروز ادعا میکنن چیزی نیست

منم پوششم کامل نیست کاشت مژه و ناخن و لباس کوتاه و....دارم ولی شدیداً هم بخدا معتقدم بارها و بارها قرآن رو ختم کردم روزه گرفتم نماز خواندم سعی میکنم دروغ نگم غیبت نکنم در حق کسی بذچدی نکنم به اندازه ی توانم کمک میکنم درخق کسی بدی و ظلم نمکینم حیا رو در رفتار و چشمانم دارم و.....سعی میکنم بنده ی خوبی برای خدا باشم خیلی هارو دیدم که با وجود حجاب و پوشش کامل چه گناهان نبخشودنی و غیر باوری کردن که حتی تصورش هم برام سخته پس معیار پوشش و حجاب نیس از ظاهر آدما قضاوت نکنیم

این عبادت کردن ها هم همین مدلی هست منیت و نفس ما دخیل هست می گیم نظر ما مهمتر از نظر خداست در صورتی ...

از خود گذشتگی درکار نیست ادعایی هم نداره

میگه از نماز حس خوب میگیرم مثل یوگا و حس میکنم ارتباط خوبی با خدای خودم دارم. دقت کنید خدای خودش نه خدای شما 

پس بنظرم بهتره بذاریم آدمها با خدای خودشون به روش خودشون ارتباط بگیرن 

ایه 59 سوره احزاب که معروفترین آیه حجاب هست و مدافعین حجاب اجباری بهش استناد میکنن که کشیدن روسری به ...

من واقعا اطلاعاتی راجع بهش ندارم و امیدوارم بدون موضع گیری جوابمو بدید

حدود 2 میلیارد مسلمون از 8 میلیارد انسان روی زمین هست، از این 2 میلیارد تعداد خیلی کمی فکر کنم حدود 500 میلیون یا خیلی کمتر شیعه هستن، شیعه ها رو کنار بذارید، اون حدود یک میلیارد و خورده ای نفر مسلمون که از تایلند هست اندونزی بنگلادش حتی فرانسه المان ترکیه امریکا، چجور همه ب سنی ها به حجاب اعتقاد دارن و رعایتش میکنن و خب میدونید اطلاعات دینی اونا هزار برابر ماست چون خودشون قبول کردن مسلمون باشن و تحقیق کردن، اما شما یا کسایه دیگه ای زیر سوالش می‌برید، حرفتون بر اساس علم و مطالعه اس یا حس درونی خودتون