2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2958 بازدید | 162 پست

حجاب واسه زمان اعراب جاهلی بود که با توجه به شرایط اون زمان دین و مذهب صلاح رو در حفظ حجاب خانوما میدید الان بعد از گذشت قرن هااااا و تغییر شرایط که همه چی از زمین تا آسمون تغییر کرده پس شرایطحجاب و پشش هم بطبع تغییر می‌کنه البته موافق برهنگی و عریان بودن نیستم ولی موافق حجاب چند قرن پیش هم نیستم بنظرم انسان بودن و رعایت نکات اخلاقی مثل دروغ نگفتن در حق دیگران بدی نکن کمک و یاری به دیگران و...خیلی مهمتر از فقطط پایبند بودن به حجابه چه موردهایی رو دیدم که طرف حجاب و پوشش کامل ولی حیا و عفت و خصوصیات اخلاقی صفرررر و بلعکس معیار انسانیت و خوب و بد بودن رو فقط با حجاب و پوشش نسنجیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبولی نماز و گناه بودن بد حجابی شرایط دارن و یه نفر میتونه هم نماز مقبول داشته باشه و هم گناه بی حجا ...

درسته چون ما معصوم نیستیم که پاک پاک باشیم وگرنه با هر گناهی دیگه نمازمون قبول نبود

از کجا میدونی در احادیث تحریف نشده؟از کجا معلوم امامان دقیق چی گفتن و بعد ۱۴۰۰ سال درستش ب دست ما رس ...

اگر کتابی تحریف شده باشه اونم کتابی مث قران 

امکان نداره با این همه حافظ قران از ابتدای نزول قران تا امروز تحریف معلوم نشده باشه سند هایی که میگن قران تحریف شده تایید شده کتاب های معتبر تاریخی نیست یک 

دو تحریف قران برای رسیدن به خواسته های نفس انجام میشه نه جلوگیری از هوای نفس

ممنونم از متانت شما. در مورد اونی که بدنش پیداست چطور؟

ببین اینکه در هیچکدوم از کتاب‌های حدیث و روایات، حتی یک مورد برخورد پیامبر یا ائمه با بی حجابی وجود نداره نشونه چیه؟ 

مگه میشه برای تمام گناهان و رذایل اخلاقی روایت داریم غیر از بی حجابی ؟ 

معناش این نیست که اصلا بی حجابی گناه نبوده که بخواد برخوردی باهاش صورت گرفته باشه ؟ 

طبق کتب تاریخی ، وضع پوشش زنان و حتی مردان در زمان پیامبر خیلی خیلی باز بوده، یه چیزی توی مایه های لباس احرام امروزی 

برای همین پیامبر توصیه کردن که لباس ها یقه های جمع و جورتری داشته باشه، دامن ها بلندتر بشه و زنان موقع نماز و سجده جدا از مردان باشن که همه جاشون پیدا نباشه و ...

من لایک کن تا یه مطلب در جوابت بیارم

لایک کردم 

ولی اگر میخواید منو متقاعد کنید و ماده تبصره بیارید بنظرم خودتون رو خسته نکنید.  از ۱۵_۱۶ سالگی تو مدرسه تا الان که ۴۰ سالمه متقاعد نشدم 

خیر عزیزم خداوند هیچ دستوری مبنی بر اجبار حجاب به عموم زنان ندادنآیه معروف حجاب دقیقا معنی اش اینه : ...

احکام الهی مجموعه ای از قرآن و عترت هست

تنها قرآن نیست که باید بهش عمل بشه سیره اهل بیت هم هست

بسیار احادیث داریم از رعایت حجاب

لایک کردم ولی اگر میخواید منو متقاعد کنید و ماده تبصره بیارید بنظرم خودتون رو خسته نکنید. از ۱۵_۱۶ ...

ابلیس گفت: «پروردگارا! مرا از سجده بر آدم معاف کن و آنگاه من به‌گونه‌ای تو را عبادت می‌کنم که هیچ فرشته مقرّبی و نه هیچ پیامبر مرسلی آن‌گونه تو را عبادت نکرده است». پس خداوند فرمود: «من نیازی به عبادت تو ندارم. من می‌خواهم آنگونه که خود دوست دارم مورد عبادت قرار بگیرم نه آنگونه که تو می‌خواهی»

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!