2777
2789

طوری که میتونید به راحتی به مشکلات غلبه کنید یا خودتونو حفظ کنید 

من بنظرم شکرگزاری اصولی ذهنو مثبت نگه میداره 

اما جدیدا دارم فکر میکنم نماز خوندن فرکانس رو می‌بره بالا اما فقط یه نظر از سمت خودمه می‌خوام راجبش تحقیق کنم

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در همه حال نمیتونم ولی در اکثر وقتا موفقم 

اگر تو شرایط بدی باشم اول سعی میکنم فقط حالم بد نباشه بعد رو به بهتر شدن تمرکز میکنم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

سعی میکنم کمالگرایی رو بزارم کنار تا حدودی موفق شدم

سرم تو زندگی خودم 

مقایسه نکنم خودم و زندگیمو با دیگران 

مدیتیشن و یوگا کار میکنم حس میکنم رو غلبه بر استرس تاثیر داره 

به خوابم و غذام دقت میکنم

شکر گذاری زبانی هم تاثیر داره یعنی از ته دل نیست

شکرگزاری در همه ی لحظه ها طوریکه بشه عمل

شما چجوری شکرگزاری میکنی

شکرگزاری خیلی جزئی راجب همه چیز 

حتی راجب چیزای منفی زندگیت 

با دلیل

سعی میکنم کمالگرایی رو بزارم کنار تا حدودی موفق شدمسرم تو زندگی خودم مقایسه نکنم خودم و زندگیمو با د ...

مدیتیشن عالیه 

بشدت سرم تو کار خودمه،طوری ک انگار غیر خودمو خدای خودم وجود نداره،مواقع مشکل فقط استغفار میکنم ک معادل یوگا وهواپونونوش میشه دوستت دارم متاسفم منو ببخش سپاسگزارم...ک فلسفه داره و اگه مایلی فلسفه هواپونونو رو بخون،کتاب محدودیت صفر و ملت عشق رو حتما بخون ک بهترین کتابهای زندگیم بودن.نماز ک بشدت فرکانس رو بالا میبره مخصوصا اول وقت...