2777
2789
عنوان

اگه شوهرت تو نی نی سایت عضو بشه چیکارش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 120 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجردم اما دقیقا سوالم ازش اینه چه غلطی تو یک سایت زنونه میکنه؟ و دقیقا چرا فکر میکنی ما با یک مرد هی ...

نگفتم اینجا رو بگیری میره اینستا که.

کلی پرسیدم.

برخیا اینجا نیستن اما تو اینستا جولان میدن

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اون که همه جا میره بزار نی نی سایتم بیاد و ایرادی دارع 😂

من اینستا ندارم اینجا هم گاها پیامای اخلاقی و ترویج نماز و ضد فساد میزارم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من اینستا هم نداشت پارنترمی مدت میخواست لباس ورزشی سفارش بده از اینستا نصب کردیم با اکانت مشترکاینجا ...

پآرتور دقیقا چیست؟

من اینستا هم نداشت پارنترمی مدت میخواست لباس ورزشی سفارش بده از اینستا نصب کردیم با اکانت مشترکاینجا ...

پارتنر دقیقا چیست

ال دی میدم مصرف کنه و براش کیسه آب گرم میدم زیر شکمش درد نکنه

اونم واست ریش تراش میگیره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

شخصیت ایشون اینطور نیس اینجا عضو شه خداروشکر

اینستا چی ندارن؟

منو یادتون هست؟

جایی در موردم گفتین آدم عجیبیه.

نامزدیمون مبارک.