2777
2789
عنوان

اگه شوهرت تو نی نی سایت عضو بشه چیکارش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 120 پست
پارتنر دقیقا چیست

نامزد😊

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اینستا فرق داره دیگه! شما؟

چند بار مورد تهاجم باند شما (خربوریدان و خودت و ....) قرار گرفتم و قیچی شدم.

بیچاره فرهاد بیچاره شیرین بیچاره من که .....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند بار مورد تهاجم باند شما (خربوریدان و خودت و ....) قرار گرفتم و قیچی شدم.بیچاره فرهاد بیچاره شیری ...

عجب🙄 ولی هر چی بوده حقتون بوده😂 

کاربری قبلی تون چی بود.؟

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

من راستیتش اگر همسر دار بشم اجازه نمیدم تو نینی سایت عضو شه چون بعضی تاپیکا واقعا بد هستن و روش تاثی ...

بدبخت اون دختری که زن تو بشه 

یه مردی که عضو نینیسایته🎀🥹

تو مگه میتونی براش تعیین تکلیف کنی ؟ یکی باید برا خودت تعیین تکلیف کنه🫃🫃🎀🥹

اول اینقدر میزنمش که بگه جونم آزاد مهرم حلال

مگه سایت نی نی چه اشکالی داره؟ از اینستا بدتره؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

عجب🙄 ولی هر چی بوده حقتون بوده😂 کاربری قبلی تون چی بود.؟

نه نامردی بوده. من غالبا پیامای ضد منافی عفت و پیام های ترویج نماز و شرع میزارم.

البته تو یکی از تاپیکای خربوریدان که یادش رفت قفل کنه رفتم و حسابی از خجالتش دراومدم . خیلی زیرکانه و جسور و بموقع اقدام کردم با یه اسم خیلی سمی برای خربوریدان ..... بعد از اون دیگه سرشاخ نشدیم. خواهشا خبرش نکن بزا من به تاپیکهای هدفمند ادامه بدم. چند بار خواستم بیاد pv و مشکل رو حل کنیم اما ....

بی خیال....

بهتره بگید کاربری های قبلیتون چی بوده، خربوریدان بپرسی کلی اسم میبره

اینو یه بار میگم هزار دفعه نپرس دیگه 

اینستا فضاش مختلط هست مخصوص زنان و بارداران نیست یعنی میتونه فقط آقایون رو دنبال کنه یا محتواهای مرتبط با علاقش که عموما مردانه و دور از جنسی هستن رو ببینه یکی دو تا چیز کاربردی هم میبینه حالا اگه پست زنانه ای هم دید رد میکنه 

اینستا پستاش عمومی هست و درمورد زندگی مردم نیست 

اما اینجا ۸۰ درصد خانم هستن و مشکلات زنانشون رو بیان میکنن مثل پریودی و سیکل و اقدام 

که به شما آقایون مرتبط نمیشه و حتی دوست نداریم بفهمین اما پر رو تر تشریف دارید 

نمیشه اینجا گفت مثل اینستا دو تا پست زنانه آورد رد میکنم چون همه پستا مربوط به خانم ها و زنان و دختران هست و برای مرد جذابیتی نداره البته مرد نه پسری که کمبود هورمون مردانه داره 

حد خودتون رو بدونید اینجا از زمین تا آسمون با اینستا فرق داره 

نه نامردی بوده. من غالبا پیامای ضد منافی عفت و پیام های ترویج نماز و شرع میزارم.البته تو یکی از تاپی ...

اونی که نماز و شرع حالیش بشه نمیاد بین زنا سفره بندازه حرفای خصوصیشون که فقط مرتبط با خانم‌هاست رو بخونه 

جا نماز آب نکش هول

من تا جایی با حضور اقایون مشکل ندارم که مزاحمت ایجاد نکنن.

منم مزاحم نیستم. اما واس کسانیکه با وقاحت تمام قبح شکنی میکنن و از رل و کراش و دوس پسر و پارتنر و .... تاپیک میزارن معمولا تذکر میدم. برای شرع و دین خدا کم هزینه ندادیم

نه ولی اینستا یه برنامه پابلیکه اکثرا دارن اینجا عموما مال خانوماست و مسائل زنونه یا یه بحث آزاد برای خانوما 

و بنظر من مردای اینجا همه خاله زنک و لوسن